Faceci to zuo! Wszyscy!
A tak w ogóle, to "cześć'. Pamięta mnie ktoś z tutaj obecnych?

Alpha napisał(a):Właśnie facet, w którym byłam bez pamięci zakochana powiedział, że nic z tego nie będzie... I to po tym wszystkim, co było...!
Faceci to zuo! Wszyscy!![]()
A tak w ogóle, to "cześć'. Pamięta mnie ktoś z tutaj obecnych?
ann116 napisał(a):a w dodatku rozumiem co czujesz.....też to przeżywałam, tylko mnie facet robił w ch*** przez jakiś czas zanim powiedział, ze juz mu sie odwidziałam ;]
zwieR.Z. napisał(a):Gosc zdecydowal sie Ci powiedziec, ze nie jest zainteresowany, zamiast robic Ci niepotrzebne nadzieje i pogrywac z Toba.

zwieR.Z. napisał(a):Wiem, ze boli, ale niepotrzebnie piszesz, ze faceci to zlo ;P

uczę się geografii... mam jutro do zaliczenia dwie kartkówki. gleby na świecie. lodowce i lądolody. biomy. pomocy! nie mogę się skupic xD
chcę już wakacje xD i koncert Billy Talent xD

zwieR.Z. napisał(a):Jak to dobrze, ze juz zakonczylem swoja edukacje geograficzna. dzis zaliczylem matme i do konca roku zostaly mi juz tylko dwa sprawdziany, ktore nie beda mialy wplywu na moja ocene koncowa ;]

nataku napisał(a):ktoś za mną tęsknił, jak mnie nie było ???

Avi napisał(a):nataku napisał(a):ktoś za mną tęsknił, jak mnie nie było ???
A ty jesteś...?
xD

ann116 napisał(a):a ja słyszałam dzisiaj, że chłopcy czuli sie bardzo swobodnie i robili zdjęcia fanów m.in z dachu (czyt. Mr. Hahn)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości