"Edward Nożycoręki", "Gnijąca Panna Młoda", "Charlie i Fabryka Czekolady", oraz "Sweeney Todd". Pod koniec myślałam, że nie wytrzymam, i również liczyłam na pojawienie się "Alicji". Niedługo maraton z Johnnym Deppem Może wtedy wyświetlą AwKC.
"Syyttömänä syntymään sattui hän Tähän maahan pohjoiseen ja kylmään"
Można powiedzieć, że już miałaś maraton z Johnnym Deppem Tak szczerze powiedziawszy mnie Alicja nie zachwyciła, brakowało jej tego "czegoś" co miały wcześniejsze filmy Burtona.
Sooner or later, a man who wears two faces forgets which one is real
He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man
Na maraton z Deppem chyba nie pójdę, bo słyszałam, że chcą puścić wszystkie części "Piratów z Karaibów" i właśnie "Alicję". Mnie osobiście ten ostatni film bardzo przypadł do gustu i chętnie obejrzałabym go jeszcze raz... może kiedyś? Teraz koniecznie muszę się wybrać na "Incepcję". To film, którego po prostu nie mogę nie obejrzeć.
A ja nie oglądałam słyszałam tylko, że Robert za długo nie pojeździł, a Pietrow za to dobrze sobie radził. Mam nadzieję, że nie wygrał Vettel, ani Hamilton
Aczkolwiek te Dunlopa które zakupiłem wcale nie sprawiają wrażenia złych
Kupiłeś twarde, prawda?
Napisz, jaki kolor mają te kostki, albo ile mm (na kostce powinno być napisane)
No pięknie... teraz pewnie Robert spadnie w klasyfikacji kierowców i to za tego ekhem... Rosberga Dobrze, że Webber wygrał, oby został Miszczem w tym roku Czekam już tylko na Spa i Monzę.