Amy Winehouse nie żyje.

(wszystko poza Linkin Park)

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez 11chester11 w 24 Lip 2011 11:59

Amy Winehouse została znaleziona martwa w swoim mieszkaniu w Londynie.

Brytyjskie media donoszą, że Amy Winehouse została znaleziona martwa w swoim domu, wczoraj około godziny 16 czasu brytyjskiego. Na razie nie ustalono przyczyn zgonu. Piosenkarka miała 27 lat.

Nie chce wyjść na nie czułą, ale sumie wiadomo że to się tak skończy. Ćpała, piła i sama się zabiła. Nie jestem nie wiadomo jaką fanką tej wokalistki, ale miała świetny głos. Kolejny członek klubu 27. Cobain, Hendrix, Johnson, Morrison,Jones z Rolling Stonsów - wszyscy mieli 27 lat kiedy zginęli.

I take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear/for the last time
I won't trust myself with you

Dzięki wam chce mi się żyć...
Awatar użytkownika
11chester11

Dołączenie: 15 Maj 2011 11:42
Miejscowość: Mała wieś na Dolnym-Śląsku

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez FafciuSamoZUO w 24 Lip 2011 14:49

11chester11, mogę się mylić , ale to się chyba podpina pod poważne dyskusje . Mniejsza z tym ...

Naprawde mi jej żal, a jeszcze bardziej jej bliskich którzy do samego końca o nią walczyli . Niestety nie udało się .
Szkoda . To jeden z najbardziej charakterystycznych głosów ostatnich lat ...
Ale jestem niemal pewien , że popularność skoczy w górę tak jak MJ . Zaczną wszędzie puszczać jej utwory , zaraz liczba wejść na YT się podwoji , tak samo jak fanów na FB ... i nie będzie już wyśmiewana przez swoje nłogi tylko będą ją uważali za świetną artystke i legende muzyki ...

11chester11 napisał(a):Kolejny członek klubu 27. Cobain, Hendrix, Johnson, Morrison,Jones z Rolling Stonsów

Doprawdy zaszczytne grono ...

11chester11 napisał(a):sama się zabiła

Z tego co wiem to nie podano jeszcze przyczyny śmierci ...

11chester11 napisał(a):ale sumie wiadomo że to się tak skończy

Niekoniecznie . Bardzo lubię innego artystę który wydszedł z tego . ;)

EDIT :

Już są efekty :
http://www.kwejk.pl/obrazek/297568/amy.html

A dziś ma : 2.653.398
Image
FafciuSamoZUO

Dołączenie: 06 Lip 2010 17:02

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez numetalpl w 24 Lip 2011 16:23

Zabiła się sama, to cała prawda, ćpała i piła ch** wie ile, jej organizm był już tak wyniszczony, że nie wytrzymał. Mi to obojętne, pewnie narobią teraz mnóstwo szumu, wielkie płacze, żałoby, itp itd jak w przypadku Jacksona, nie słucham popu, więc mi tam obojętne. W każdym razie winna jest sama w sobie.
Image
numetalpl

Dołączenie: 04 Sie 2010 15:43

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez _Ev_ w 24 Lip 2011 17:18

kolejny talent poszedł to piachu. A to jak umarła, to już nie nasza sprawa. Nie rozumiem roztrząsania życia osobistego artystów.
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez Melliana w 24 Lip 2011 17:54

dEVil_inside napisał(a): Nie rozumiem roztrząsania życia osobistego artystów.

Tylko, że kiedy artysta kończy tak jak Amy, Cobain czy Hendrix to ciężko nie roztrząsać życia osobistego.

Nie byłam jej wielką fanką, ale nie mogłam nie podziwiać jej głosu i charyzmy. Czytając doniesienia o tym co się z nią przez ostatni czas działo jakoś nie mogłam się powstrzymać do komentarza w stylu "to się musi skończyć źle". Cóż żyła jak chciała, umarła za wcześnie, ale teraz media zrobią z niej kolejną ofiarę sławy, sukcesu, narkotyków i alkoholu i tak jak wspomniał Headshot wzrośnie grono jej "fanów". Pewnie też za chwilę pojawi się jakaś teoria spiskowa na temat jej śmierci,a dziennikarze będą mieli temat na parę najbliższych tygodni.
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Dołączenie: 27 Wrz 2009 19:34
Miejscowość: Toruń

Re: Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez _Ev_ w 24 Lip 2011 18:14

Melliana napisał(a):
dEVil_inside napisał(a): Nie rozumiem roztrząsania życia osobistego artystów.

Tylko, że kiedy artysta kończy tak jak Amy, Cobain czy Hendrix to ciężko nie roztrząsać życia osobistego.

Cóż, może źle się wyraziłam. Raczej chodziło mi o komentarze typu "zaćpała się" - tego jeszcze nie wiemy. Nazywanie jej ćpunką jakoś mnie razi, chociaż też jej wielką fanką nie byłam.

Melliana napisał(a): tak jak wspomniał Headshot wzrośnie grono jej "fanów".

No od wczoraj na fb przybyło jej ponad 400 tysięcy fanów (za punkt odniesienia wzięłam obrazek z kwejka podlinkowany w poście Headshota
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez Melliana w 24 Lip 2011 18:21

dEVil_inside napisał(a):Cóż, może źle się wyraziłam. Raczej chodziło mi o komentarze typu "zaćpała się" - tego jeszcze nie wiemy. Nazywanie jej ćpunką jakoś mnie razi, chociaż też jej wielką fanką nie byłam.

Z jednej strony,biorąc pod uwagę jej tryb życia, ciężko się dziwić podejrzeniom, że się zaćpała ewentualnie zapiła na śmierć. Ale z drugiej strony zgadzam się z Tobą - nikt nic jeszcze oficjalnie nie powiedział, więc poczekajmy aż się dowiemy co się naprawdę stało.

dEVil_inside napisał(a):No od wczoraj na fb przybyło jej ponad 400 tysięcy fanów

A to dopiero początek.
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Dołączenie: 27 Wrz 2009 19:34
Miejscowość: Toruń

Postprzez Nightwolf w 24 Lip 2011 20:20

Melliana napisał(a):

dEVil_inside napisał(a):No od wczoraj na fb przybyło jej ponad 400 tysięcy fanów

A to dopiero początek.

powtórka z rozrywki. Zawsze jak ginie ktoś sławny to od razu ma więcej fanów.
Nie słuchałam Amy Winehouse i nie zamierzam za nią płakać. Koniec.
Awatar użytkownika
Nightwolf

Dołączenie: 30 Mar 2011 16:02

Postprzez KimKolwiek w 24 Lip 2011 23:39

L-Havoc napisał(a):ginie ktoś sławny to od razu ma więcej fanów.

+1

sama babkę skojarzyłam kiedyśtam, gdy opowiadał mi o niej nauczyciel, nie zagłębiając się za bardzo w jej twórczość
wokal miała naprawdę dobry i zawsze wyglądała jakby śpiewała od niechcenia, to było fajne
aczkolwiek też płakać nie będę.
Image
Awatar użytkownika
KimKolwiek

Dołączenie: 22 Lut 2009 09:32
Miejscowość: Płock

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez Kozer w 25 Lip 2011 01:01

Nie żyje to nie żyje. Wzruszam na to ramionami, jest to dla mnie kolejna nieznana mi osoba która przedawkowała.

Ale jednego to dowodzi, razem z przykładem Włodarczyka(w śpiączce chyba nadal) który zauważyła Melliana, że życie nie oszczędza nikogo i Ci sławni też miewają ciężko. I są zwykłymi ludźmi.
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez kary w 29 Lip 2011 09:28

Lubie jej muzyke , choć przez ostatnie pare lat nic nowego nie wniosła , przez swoje uzależnienia oczywiście . Co do samej osoby to jakoś mnie to nie wzruszyło , żyła jak chciała .
kary

Dołączenie: 29 Lip 2011 09:20

Amy Winehouse nie żyje.

Postprzez Darth Dream w 29 Lip 2011 17:08

Jak żyła tak odeszła. Każdy jest kowalem swojego losu. Pewnie teraz zrobią z niej świętą legendę a sprzedawalność płyt wzrośnie o 1000%. Biedne anonimowe dzieci z Afryki masowo umierają z głodu. One chcą żyć i to nie są fanaberie.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream
Użytkownik Roku 2010, Wirtuoz Słowa 2010 i 2011

Dołączenie: 23 Sty 2009 22:41
Miejscowość: In a galaxy far, far away...

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości