Kozer napisał(a):(których kilka takich widziałem a i jakoś mnie jazda w rFie znieczuliła)
Arti napisał(a):Też widziałem kilka podobnych, ale wszystkie w gorszej jakości i z mniej naturalnym położeniem kamery...
Jak wiecie lub jeszcze nie zauważyliście, jestem przychylny Nickowi Heidfeldowi. Niemiec z ekipy wyleciał po GP Węgier, w którym to niestety dopadł go pożar, w GP Belgii stery objął już Bruno Senna.
Kliknij obrazek, aby powiększyć
Tymczasem partner obu zawodników - Witalij Pietrow - po odejściu Nicka Heidfelda był w klasyfikacji generalnej za nim, tracąc do kolegi dwa punkty. W Belgii Rosjanin zdobył brakujące dwa punkty i zrównał się w tabeli z Heidfeldem. Stan ten pozostawał bez zmian przez trzy wyścigi. Dopiero tydzień temu, w Japonii, Witalij zdobył kolejne dwa punkty wyprzedzając wreszcie nieobecnego już rywala.
Czytaj więcej »

Kozer napisał(a):Ocena renault po wyścigu w Korei. W ramach nabijania odwiedzin nie skopiuję całej treści tutaj![]()

MoniaG napisał(a):Gp Malezji... w deszczu zawsze jest interesująco ale od razu zaczęłam się zastanawiać czy znowu Webber nie zacznie domagać się przerwania wyścigu ze względu na "niekorzystne warunki na torze", ja się pytam Gdzie się jemu podział duch walki bez względu na pogodę?

Pod koniec? Raikkonen? Zapewne chodzi Ci o Spa 2008.
Takie sytuacje nie sa fair w stosunku do tych, ktorzy f1 tworza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości