Koszykówka

(Kubica, Smolarek, Gołota...)

Koszykówka

Postprzez kruk. w 01 Lis 2011 01:31

Zauważyłem, że nie ma tematu o koszu na forum, mimo iż kilka osób mówiło, że lubią ten sport. Mam nadzieje, że nie ktoś dołąćzy tutaj ;)
W basket gram już 2 lata z przerwami. Niesety mój plan zajęć na ten rok nie pozwolił mi wybrać zajęć sportowych o profilu koszykarskim, mimo iż bardzo tego pragnąłem. Grałem dosyć różnorodnie, zazwyczaj na pozycji rzucającego obrońcy/niskiego skrzydłowego (niesety, na moją ulubioną pozycje silnego skrzydłowego nie udało się dostać prze prosty powód - brak centymetrów :roll: [mam 184 cm]).
Oczywiście interesuje się najlepszą ligą świata - NBA. W tej dziedzinie błyszcze ciekawostkami i chyba nie ma składu w NBA, którego bym nie wymienił :D Moimi ulubionymi drużynami są Boston Celtics i Orlando Magic (sympatyzuje też z Oklahomą).
Jeżeli znajdzie się ktoś, kto będzie chciał porozmawiac o baskecie to zapraszam ;)
woob woob woob :3
Awatar użytkownika
kruk.

Dołączenie: 25 Mar 2010 17:45
Miejscowość: Köln - Warszawa

Koszykówka

Postprzez Dead_Slayer w 10 Lis 2011 09:27

Hmm... koszykówka. No uwielbiam ten sport. Mój ulubiony zdecydowanie. W żadnym klubie nie gram, jednak samemu, na wychowaniu fizycznym i innych zajęciach dodatkowych jak najbardziej. Jeśli chodzi o NBA to przyznam, że wogóle się nie orientuję. W naszej lidze też nie za bardzo. Ogólnie jestem ignorantem pod tym względem. Ostatnio byłem na meczu Trefla Sopot ze Śląskiem. No niestety przegraliśy chociaż przez pierwsze 3 kwarty przewaga była spora... :?
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24
Miejscowość: Gdańsk

Koszykówka

Postprzez kruk. w 11 Lis 2011 17:52

Z NBA teraz kicha, bo lockaut jest. A ja ci powiem, że najwięcej o NBA sienauczyłem z serii NBA 2k :D
woob woob woob :3
Awatar użytkownika
kruk.

Dołączenie: 25 Mar 2010 17:45
Miejscowość: Köln - Warszawa

Koszykówka

Postprzez Dead_Slayer w 13 Lis 2011 16:09

A ja jakieś jedyne informacje gdy grałem na xboksie. A grałem może 2 razy :D
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24
Miejscowość: Gdańsk

Powróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości