Gonzo. napisał(a):Nightwish ma rewelacyjne piosenki. Dużo bardziej wolałam Tarję, znam mało piosenek w wykonaniu Anette.
Gonzo. napisał(a):Nightwish pokochałam właśnie z Tarją i żałuję, że już nie nagra nic z zespołem.
Zespół cenię po dziś dzień. Zwłaszcza za "Angels Fall First" oraz "Century Child", którą usłyszałem jako pierwszą.
Sori napisał(a):Angels Fall First ma masę fajnych pomysłów, ale zawsze zniszczonych: albo przez głos Tuomasa, albo złą produkcję, albo źle brzmiące instrumenty. Z kolei na CC Tarja nie brzmi znowu tak świetnie, tak więc wniosek jest jeden - Once najlepszy.
Sori napisał(a):wniosek jest jeden - Once najlepszy.
Sori napisał(a):@Pavlina Faktycznie. Fajnie że ktoś tutaj interesuje się bandem takim jak NW, nie tylko Evanescence czy innym Zebraheadem.
Lubię posłuchać, jednak od zawsze byłam pod wielkim wrażeniem wokali Marco a pod nieco mniejszym jeśli chodzi o wokalistki.
Nook napisał(a):Lubię posłuchać, jednak od zawsze byłam pod wielkim wrażeniem wokali Marco a pod nieco mniejszym jeśli chodzi o wokalistki.
W takim razie bierz się za Tarot (o ile nie znasz) - macierzysty zespół Marco. Kawał fajnego heavy. Polecam wsystkim zresztą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości