Najbardziej to lubię wersję live gdzie Majk zapomniał tekstu xD

pho3 napisał(a):Kolaboracja zespolu Linkin Park wraz z innymi formacjami i solistami należącymi do kręgu zgoła odmiennie nakierowanego muzycznie
dream92 napisał(a):Ostatnio zacząłem nawet na nich patrzeć z takiej perspektywy, jakby nie byli kapelą rockową, lecz formacją hip-hopową.

dream92 napisał(a): Bo jak na zespół rockowy LP jest cienki. Ale jak na hip-hopowy, to są całkiem nieźli (mało powiedziane)
dream92 napisał(a):A może chodziło Ci o to, że Busta i Jay-Z to kolesie nastawieni jedynie na zysk i głodni komercyjnych sukcesów i LP współpracując z nimi pogarsza swój wizerunek i przejmuje ich nastawienie? Spoko majonez, LP jest takie samo. Od początku, od debiutanckiego albumu. Choć przyznam, ze na MTM widać wyraźną zmianę na lepsze.
bartaz napisał(a):Dziwne jakoś mój kumpel jest zapalonym fanem Slipknota
bartaz napisał(a):z mojej perspektywy LP gra utwory z rapem (np papercut) by przyciągnąć fanów rapu, np . taki Crawling to przyciąga fanów rocka a Given Up może i nawet metalu

kasiula napisał(a):słynne "krzesełko" już chyba przeszło do historii

Melliana napisał(a):Oglądając teledysk nie mogłam powstrzymać się od śmiechu na widok ruchów Chestera. Czy on aby na pewno nie ma ADHD?![]()

bartaz napisał(a):Ej , Busta zaprosił LP do zrobienia kawałka prawdopodobnie dlatego że Mike jest raperemA Chester tak przy okazji tam śpiewa.

kasiula napisał(a):Może gdyby Linkini zrobili ją sami, wyszłaby lepiej ^^ ??

Busta ma ohydny głos.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości