Kazik Na Żywo/KNŻ/KaeNŻet

(wszystko poza Linkin Park)

Postprzez _Ev_ w 21 Gru 2011 18:44

wiesz, nawet jeśli zareagowała źle, to nie strzeliła publicznie focha, że Kazik im chce rozwalać ramówkę. Napisali prywatnie, tak jak wielokrotnie do innych artystów. KNŻ wiedzieli co robią proponując im tak długą piosenkę.
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

Postprzez Kozer w 29 Gru 2011 19:53

Dokładnie. Nie słyszałem jeszcze, by Metallica zrobiła taki krzyk. I jakie zamieszanie stworzyła ER? Przeczytaj co piszesz - Kazik pierwszy naświetlił sprawę, robiąc z niej tym samym problem publiczny i temat ogólnej debaty. Wytłumacz mi Pavvelo, czy Kazik nie mógł odpisać ER tą samą drogą, jaką otrzymał prośbę?
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez MrPavvelo w 30 Gru 2011 13:01

Moim zdaniem Kazik dobrze zrobił, że nagłośnił tę sprawę. Nie wiem, może Wy inaczej sądzicie, ale ja uważam, że skracanie piosenki nawet beznadziejnej na potrzeby radia jest skandalem. Metallica ma taką markę, że nawet jej słaby St. Anger rozszedł się w milionowym nakładzie... Poza tym radio bałoby się takiej propozycji zespołowi składać, tak sądzę. Z drugiej strony mogę powiedzieć, że ER też specjalnie poprosiło o skrócenie tej piosenki. Pomyślcie też czy Wy chcielibyście aby Wasz ulubiony zespół/artysta został tak samo potraktowany. Bylibyście zadowoleni? Kazik też poruszył problem jaki mają młodzi artyści, którzy są podobnie wykorzystywani przez radio. Przez to nie mogą się wybić. Odpowiadając na pytanie Kozera, oczywiście Kazik mógł odpisać tą samą drogą jaką otrzymał prośbę, ale jak napisałem na wstępie dobrze, że nagłośnił ten problem. Takie jest moje zdanie.
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Postprzez MrPavvelo w 07 Sty 2012 21:06

Dobra wiadomość dla fanów KNŻ, a mianowicie taka, że ostatni album Bar la Curva pokrył się platyną, tj. 30 tys. sprzedanych egzemplarzy w Polsce. Oczywiście nie jest to jakiś ogromny wynik, ale jak na nasze słabe warunki to i tak jest to świetny wynik.

Teledysk do singlowego utworu Plamy na słońcu
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Postprzez chmuurek w 25 Lut 2012 17:06

Niedawno byłem w Szczecinie na ich koncercie i muszę przyznać, że to ich najlepszy koncert na jakim byłem! Pogo było tak ostre, ze rozwaliłem sobie wargę xD Nie zabrakło kamieni milowych takich jak "Tata Dilera", "Artyści", "Nie Ma Litości", "Łysy jedzie do Moskwy" czy nawet "Celina"! Niestety ale już chyba nigdy nie zagrają "12 Groszy". Z nowych zagrali prawie cały materiał. Kazik wciąż trzyma formę, Litza i Burza dawali niezłe solówki, ba, nawet Goehs zagrał solo na perce!
Awatar użytkownika
chmuurek

Dołączenie: 09 Wrz 2009 21:14

Poprzednia

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości