A co do występów zespołu to uważam, że Chester zdecydowanie bardziej się do nich przykłada niż do występów z LP

zwieR.Z. napisał(a):A co do występów zespołu to uważam, że Chester zdecydowanie bardziej się do nich przykłada niż do występów z LP
Nie powiem żeby w kawałkach DBS się bardziej przykładał, ale zdecydowanie lepiej w nich brzmi. Troszkę dziwne, bo tak generalizując, wszystkie te utwory są na podobnym stopniu trudności.

Zauważyłem coś dziwnego. Mianowicie wchodząc na tekstowo.pl i wyszukując Let Down trafiłem na 4 znajome nazwy. Mianowicie Grey Daze, Linkin Park, Chester Bennington i oczekiwany DBS. Odsłuchałem wersję Linkin Park - to sam wokal Chestera i gitara. Wersja 'Chester' i 'Grey Daze' niedostępna, toteż nie wiem jak to działa. Tekst bardzo podobny, kosmetyczne różnice.
I pytanie - Let Down to stara piosenka Grey Daze, czy nowa DBS. Przy drugiej opcji pomyslałem, że ktoś wrzucił 3 razy wersję 'pierwotną' utworu pod trzema wykonawcami i 4 raz jako to własciwe Let Down? Według mnie to mało prawdopodobne, bo przecieków chyba nie było
Zna ktoś proste wyjaśnienie tak zawile opisanej sprawy?

adamwam napisał(a):chyba wtedy nazywał się Snow White Tan

kozer napisał(a):Mógłbym sie pokusić i powiedziec, ze OuA będzie po części tym, czego fani LP oczekują od nowej płyty zespołu. Ale nie powiem.

LFKP napisał(a):materiał stworzony przez Dead By Sunrise uważam za udany ^^ chwała im za to
mlodyworus napisał(a):Osobiście jeśli chodzi o Dead By Sunrise, są to bardziej klimaty HardRocka.
mlodyworus napisał(a): Podoba mi się ich logo.
mateuro1994 napisał(a):zobaczymy co panowie zaprezentuja pozniej...
mam nadzieje ze dorowna chociaz Out of Ashes ale mam tez nadzieje ze bedzie jeszcze lepsza...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości