LFKP napisał(a):nic, tylko wszystkim władza w głowie xD niech powstanie stronka najpierw, o forum martwcie się później ;P

niqus napisał(a):kasiula, szczerze mówiąc, ja też podchodzę do tego projektu dość sceptycznie...
Silver, zastanów się, czy nie byłoby dobrym pomysłem najpierw założenie forum DBS i danie tam ogłoszenia o poszukiwaniu programistów itp. no nie?
kasiula napisał(a):S!lver, a czy planujesz tam jakieś małe forum ??
Bo ja np. mam chrapkę na bycie Adminem lub Modem

* no, może niezupełnie o to, ale to miałam na myśli ;p

niqus napisał(a):kasiula, ty tylko rzuciłaś hasło "forum" bo chcesz mieć tam władzę
niqus napisał(a):a ja rzuciłam to hasło, bo mimo że DBS mnie nie interesuje, chcę jakoś pomóc Silverowi, podrzucając mu pomysły
niqus napisał(a):* no, może niezupełnie o to, ale to miałam na myśli ;p
wybacz, ale nie zawsze z postów da się wyczytać o czym autor w tym momencie myślał

kasiula napisał(a):S!lver, a czy planujesz tam jakieś małe forum ??
Taaak
Wiem coś o tym xD

niqus napisał(a):kasiula napisał(a):S!lver, a czy planujesz tam jakieś małe forum ??
dla mnie to brzmi bardziej jak
"załóż forum, bo chcę być adminem"
niż:
"załóż forum, to znajdziesz więcej chętnych do założenia strony, a ja ci pomogę"
niqus napisał(a):Taaak
Wiem coś o tym xD
mam wrażenie, że niektórzy na tym forum nawet sami nie wiedzą, jak napisać to co mają na myśli, nie sądzisz?

kasiula napisał(a):niqus napisał(a):mam wrażenie, że niektórzy na tym forum nawet sami nie wiedzą, jak napisać to co mają na myśli, nie sądzisz?
A i owszem![]()
Pewnie w ten sposób chcesz mi uzmysłowić, że ja też zaliczam się do tych osób ^_^ ??

niqus napisał(a):kasiula napisał(a):niqus napisał(a):mam wrażenie, że niektórzy na tym forum nawet sami nie wiedzą, jak napisać to co mają na myśli, nie sądzisz?
A i owszem![]()
Pewnie w ten sposób chcesz mi uzmysłowić, że ja też zaliczam się do tych osób ^_^ ??
czasem, jak cytujesz dwa albo trzy posty nad swoim i komentujesz go jednym zdaniem.
niqus napisał(a):ale to nie jest temat "gnębimy Kasiulę" więc na tym poprzestanę

kasiula napisał(a):Przepraszam, czy cytowanie innych postów jest zabronione??]
S!lver napisał(a):@forum
forum napewno bedzie, przeciez musi byc miejsce na opinie i pomysly fanow
S!lver napisał(a):dodalem ankiete do tematu

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości