ChesterBE-Rock Day

(audio/video)

ChesterBE-Rock Day

Postprzez Mr.Pablo w 17 Paź 2009 14:55

Hej!Słuchając Waszych rad.Poszukałem nowego programu do tworzenia muzy i go znalazłem!Dostałem też dośc interesujące sample i coś mi się udało z nich zrobic ;] Ale żeby go do końca rozkminic i coś z niego zrobic trochę minęło.Musiałem 1000 razy poprawiac miejsce sampli bo po prostu nie wchodziły w rytm!Ale udało się! o to link do mojego nowego utworu,zapraszam do komentowania i wychwycenia jakiś postępów :)

http://odsiebie.com/pokaz/6208534---cf2a.html

PS.przepraszam ale moja klawiatura jest tak zaprojektowana że nie pisze "c" z kreską.Bo mi wyskakuje wtedy menager zadań o.0
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres.
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Dołączenie: 29 Sie 2009 10:09
Miejscowość: Krakow

ChesterBE-Rock Day

Postprzez zwieR.Z. w 17 Paź 2009 18:22

Brzmi to bardzo podobnie do utworów bartaza. Początek nawet niezły, ale jak wchodzi perkusja to wszystko się sypie. Gitara leci wolniej od bębnów i niestety robi się mała muzyczna katastrofa. Poza tym trochę wieje nudą, bo przez cały czas powtarzany jest jeden motyw.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

ChesterBE-Rock Day

Postprzez Mr.Pablo w 17 Paź 2009 18:31

ech coś tak myślałem....ale mam problem używam FL Studio 9 i jak mam sample gitary i jak odsłuchuje to jest picuś glancuś ale jak wstawiam w te ramki kawałków to mi zmienia cały głos!Albo jak daje jakis loop z perką wolną to nagle wychodzi mi super szybko.....o.0
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres.
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Dołączenie: 29 Sie 2009 10:09
Miejscowość: Krakow

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości