aaawwww :]
dobrze, że to tylko screeny, a nie linki do właściwej strony, bo nie chciałabym, żebyście mogli czytać moje posty z tamtego okresu xD
pod linkiem z 2004 widzę niemal same znajome nicki

(tylko nie myślcie, że forum wyglądała wtedy w ten sposób >_> to szare tło jest wynikiem błędu, bo powinno być czarne)
Fallen Angel - z tego co pamiętam, to ona chyba pisała opowiadanie, a że ja siedziałam głównie w dziale "Dzieła własne" to znałam wszystkich co tam się udzielali

Dark, znana wcześniej jako Dark Lady napisała opowiadanie z kilkunastoma forumowiczami jako głównymi bohaterami

(to było zakręcone xD)
Nebesimo - nigdy nie odwiedzała mojego działu. Poznałam ją dopiero na zlocie forumowiczów w 2003. Od tamtej pory mamy ze sobą nieprzerwany kontakt :]
Miss Hybrid - też pamiętam jej nick, ale nie potrafię zbyt wiele o niej przypomnieć >_>
(szkoda że nigdzie nie ma Chosena xD )
2006 - o! Hrociu! (który się nawet chyba raz odezwał na tym forum

) Bloodzia, która pisała epickie opowiadanie o LP i jeśli dobrze pamiętam, to jedna z jej autorskich historii wygrała jakiś ogólnopolski konkurs. Studiowała z moim mieście (jeśli mnie moja starcza pamięć nie zawodzi)
Fithi, Iovis, MC, rosemary child, zwieR.Z. (xD)
każdego z tych użytkowników pamiętam, chociaż większość nie na tyle, żeby coś o nim/niej napisać
to były piękne czasy :]
użytkowników było jak mrówków i cały czas się coś działo