Menel Game

(wszystko i nic)

Menel Game

Postprzez zwieR.Z. w 19 Sty 2010 23:36

Czy ktoś z Was gra? Prawdę mówiąc, to nigdy mnie nie interesowały gry na przeglądarkę, ale ta mnie zaciekawiła ;) O co chodzi? W grze wcielamy się w pospolitego menela i musimy podejmować szereg różnych działań, by przetrwać na ulicy, a z czasem nawet zbić fortunę. Robimy to poprzez zbieranie puszek, które po zmiennym kursie możemy wymienić w sklepie, dzięki grze w zdrapki, zbieraniu datków itd. W międzyczasie musimy zwiększać umiejętności swoje, a także swojego zwierzaka (do wyboru karaluchy, zające, niedźwiedzie i wiele innych), który pomaga nam w osiąganiu celów.
Opcji jest dużo, a gra naprawdę wciąga. Jeśli macie czas, polecam ;)

Przy okazji będę wdzięczny jeśli klikniecie w ten link, wspomagając tym samym mojego menela: http://change.menelgame.pl/change_please/1103169/ ;p
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Menel Game

Postprzez Hs_Cz@rnY w 20 Sty 2010 00:12

Słyszałem o tym... Taka sama jak inna gra na przeglądarkę, coś na podobę gladiatusa, knightfight czy plemiona ;P
Łapię Chwile Ulotne Jak Ulotka. Ulotne Chwile łapię jak Fotka ! Jak czasy podstawówki 'Zbite butelki, nabite lufki'
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

Dołączenie: 13 Maj 2008 10:33
Miejscowość: Takie tam zadupie

Menel Game

Postprzez MrPavvelo w 24 Lut 2010 19:06

gralem w nia z rok temu i znudzila mi sie po paru miesiacach,jak mialem 13k pkt

polecam
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Powróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości