hmm... dużo chętnych
ja mam tylko pytanie, czy to mogą być np. informacje z bloga LP, bo ostatnio pojawiło się kilka ciekawych? tylko wtedy to będzie praktycznie przetłumaczenie wpisu na język polski
Wylicytuj gitarę z autografami Linkin Park!
Na oficjalnej stronie Linkin Park pojawiła się informacja, że pod tym adresem można wygrać PRS Guitar Special Edition z logiem LP oraz autografami członków zespołu. Pieniądze zasilą fundację Music for Relief i zostaną przekazane na pomoc Haiti. Do zakończenia aukcji pozostało 11 dni.
krótkie, ale chyba może być?

jest jeszcze coś takiego: http://www.lplive.net/forum/index.php?showtopic=3852 ale nie wiem, czy o tym pisać?

zwieR.Z. napisał(a):Osobiście jestem przeciwny newsom o urodzinach członków zespołu. To tak naprawdę element ich prywatnego życia i myślę, że nie warto o tym pisać.
Drugiego newsa natomiast dodałem na stronę, tak trzymaj
Ten mixtape to już solidny staroć. Nawet druga jego część wyszła już ładnych kilka lat temu, dlatego nie jest to news.

Chester zagrał epizodyczne role w filmie „Crank” (Adrenalina) i w drugiej części tej produkcji: „Crank 2: High Voltage” (Adrenalina 2: Wysokie napięcie) - na początek tyle chyba wystarczy;)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości