Dołącz do nas!

(przeczytaj zanim zaczniesz się udzielać!)

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 05 Mar 2010 17:49

Ogłaszamy nabór do redakcji naszego serwisu. Jeżeli jesteś zainteresowany rolą newsmana, władasz bardzo dobrą polszczyzną, a i język angielski nie sprawia Ci większych problemów, to szukamy właśnie Ciebie!

W tym temacie wszyscy zainteresowani mogą publikować przygotowane przez siebie newsy. Autorzy, którzy regularnie będą przesyłać odpowiednio przygotowane teksty, zostaną dołączeni do ekipy LinkinPark.pl.

Wszystkim kandydatom życzę owocnej pracy!
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Dołącz do nas!

Postprzez adamwam w 05 Mar 2010 19:38

A przydał by się jakiś uploader ?
Awatar użytkownika
adamwam

Dołączenie: 24 Cze 2009 20:43
Miejscowość: Łódź

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 05 Mar 2010 19:51

A przydał by się jakiś uploader ?

Przykro mi, ale nie.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 13 Mar 2010 17:17

hmm... dużo chętnych :P

ja mam tylko pytanie, czy to mogą być np. informacje z bloga LP, bo ostatnio pojawiło się kilka ciekawych? tylko wtedy to będzie praktycznie przetłumaczenie wpisu na język polski :P
It's not easy, but it is simple.
Awatar użytkownika
robaczek
Ulubiona Użytkowniczka 2010, Najciekawsza Użytkowniczka 2010

Dołączenie: 15 Maj 2009 22:13
Miejscowość: Kraków

Dołącz do nas!

Postprzez niqus w 13 Mar 2010 17:33

Robaczku, sporo wpisów tak wygląda :]
albo zamieszczamy krótką notkę streszczającą i link do artykułu, albo tłumaczenie całego (lub wybranych fragmentów)
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

Re: Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 13 Mar 2010 17:56

ok, no to zaczynam... zobaczymy, co z tego wyjdzie :P (tylko niech mi ktoś powie, jak się dodaje linki pod wyrazy, bo tego nie opanowałam. please)

Wylicytuj gitarę z autografami Linkin Park!

Na oficjalnej stronie Linkin Park pojawiła się informacja, że pod tym adresem można wygrać PRS Guitar Special Edition z logiem LP oraz autografami członków zespołu. Pieniądze zasilą fundację Music for Relief i zostaną przekazane na pomoc Haiti. Do zakończenia aukcji pozostało 11 dni.

krótkie, ale chyba może być? :P
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 13 Mar 2010 19:10

hmm... dużo chętnych :P

Spróbować nikomu się nie chce, a do marudzenia na ilość newsów chętnych nie brakuje.
ja mam tylko pytanie, czy to mogą być np. informacje z bloga LP, bo ostatnio pojawiło się kilka ciekawych? tylko wtedy to będzie praktycznie przetłumaczenie wpisu na język polski :P

Mogą być i z bloga LP, i z innych fanowskich stron o LP, takich jak lplive.net, czy lptimes.com.
Wylicytuj gitarę z autografami Linkin Park!

Na oficjalnej stronie Linkin Park pojawiła się informacja, że pod tym adresem można wygrać PRS Guitar Special Edition z logiem LP oraz autografami członków zespołu. Pieniądze zasilą fundację Music for Relief i zostaną przekazane na pomoc Haiti. Do zakończenia aukcji pozostało 11 dni.

krótkie, ale chyba może być? :P

Bardzo dobrze, wprowadziłem kilka kosmetycznych poprawek i dodałem na główną. Na przyszłość radzę nie odmieniać słowa "logo", bo to jakaś mocno wątpliwa sprawa ;)
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 15 Mar 2010 09:15

Wszystkiego najlepszego!

Joe Hahn obchodzi dzisiaj swoje 33 urodziny! Składamy najserdeczniejsze życzenia. Jeśli posiadacie konto na Twitterze, nie zapomnijcie wpisać #HappyBDayJoeHahn!

Wywiady z DBS i Julien-k

Kilka dni temu pojawił się nowy wywiad wideo z DBS, przeprowadzony przez niemiecki serwis Bonedo.de. Zespół opowiada o tym, jak powstał oraz o instrumentach, których używa podczas występów na żywo. Serwis opublikował również wywiad z Julien-k, w którym muzycy wyjaśniają, jak wygląda ich praca i o czym jest ich muzyka.
Credits to LPlive.net

jest jeszcze coś takiego: http://www.lplive.net/forum/index.php?showtopic=3852 ale nie wiem, czy o tym pisać?
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 15 Mar 2010 17:48

Osobiście jestem przeciwny newsom o urodzinach członków zespołu. To tak naprawdę element ich prywatnego życia i myślę, że nie warto o tym pisać.
Drugiego newsa natomiast dodałem na stronę, tak trzymaj ;)

jest jeszcze coś takiego: http://www.lplive.net/forum/index.php?showtopic=3852 ale nie wiem, czy o tym pisać?

Ten mixtape to już solidny staroć. Nawet druga jego część wyszła już ładnych kilka lat temu, dlatego nie jest to news.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Re: Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 15 Mar 2010 18:56

zwieR.Z. napisał(a):Osobiście jestem przeciwny newsom o urodzinach członków zespołu. To tak naprawdę element ich prywatnego życia i myślę, że nie warto o tym pisać.

element prywatnego życia, ale z drugiej strony to nie jest nic, czego nie wiedziałby fan, zwłaszcza, że na każdej stronie można zobaczyć datę... będę pamiętać, żeby więcej takich rzeczy nie pisać :)
Drugiego newsa natomiast dodałem na stronę, tak trzymaj ;)

staram się :)

Ten mixtape to już solidny staroć. Nawet druga jego część wyszła już ładnych kilka lat temu, dlatego nie jest to news.

no właśnie nie wiedziałam, czy to w ogóle aktualna informacja, dlatego spytałam.
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 17 Mar 2010 20:29

pozwolę sobie napisać dwa posty pod rząd :P

wiem, że na stronie była już taka informacja, ale na blogu LP pokazały się zmiany... i mam wrażenie, że coś pokręciłam :/
http://linkinpark.com/profiles/blogs/lp ... ial-tour-1

LP Archives: OTB dla każdego!

Od tej pory każdy fan, nie tylko członek LP Underground, może nabyć profesjonalne nagrania koncertów z lat 2007 - 2009, znajdujące się na stronie Official Tour Bootlegs! Za jedyne 9,99$ możecie kupić dowolny show. Co więcej, jako bonus dostaniecie internetowe (tylko), próbne, miesięczne członkostwo w LPU. To nie koniec rewelacji, ponieważ kupując pięć nagrań, szóste dostaniecie za darmo, wraz z rocznym, internetowym członkostwem w oficjalnym fanklubie. Za to klubowicze będą mieli możliwość zakupienia nowego nagrania dwa tygodnie przed innymi, w dodatku z 25% zniżką.
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez asia12 w 20 Mar 2010 18:10

moim zdaniem każdy fan powinien wiedziec kiedy maja urodziny tylko tyle nic wiecej
[edit]
Chester zagrał epizodyczne role w filmie „Crank” (Adrenalina) i w drugiej części tej produkcji: „Crank 2: High Voltage” (Adrenalina 2: Wysokie napięcie) - na początek tyle chyba wystarczy;)
Why does it feel like night today?
Something in here's not right today
Why am I so uptight today?
Paranoia's all I got left
I don't know what stressed me first .......
Awatar użytkownika
asia12

Dołączenie: 11 Lut 2010 17:39

Dołącz do nas!

Postprzez kasiula w 20 Mar 2010 18:33

lol. sory, to był rok 2006 i 2009
o tym wszyscy wiedzą od bardzo dawna :|

/niqus/ oj, Kasiula. Każdy może się pomylić :P mam nadzieję, że nie odstraszyłaś nam nowej użytkowniczki
/kasiula/ oj, wybacz śmiałość z mej strony. kajam się w prochu i popiele :P
/niqus/ prawidłowo xDD
/kasiula/ tak na marginesie - kocham Twoje dopiski ;D
Ostatnio edytowany przez kasiula 22 Mar 2010 00:02, edytowano w sumie 2 razy
Image

z dwojga złego wybieram złe
Awatar użytkownika
kasiula
Użytkowniczka Roku 2009

Dołączenie: 05 Sie 2009 18:37
Miejscowość: Ostróda

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 20 Mar 2010 22:12

Chester zagrał epizodyczne role w filmie „Crank” (Adrenalina) i w drugiej części tej produkcji: „Crank 2: High Voltage” (Adrenalina 2: Wysokie napięcie) - na początek tyle chyba wystarczy;)

Jeżeli chcesz dołączyć do ekipy, to nie wystarczy. To nie jest news, tylko jedno gołe zdanie oznajmujące. Pomijam fakt, iż jest to bardzo stara informacja.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Dołącz do nas!

Postprzez asia12 w 21 Mar 2010 21:04

ja wiem o tym i nadal szukam czegoś ciekawego....;)
Awatar użytkownika
asia12

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 23 Mar 2010 10:03

Brad o montażu nowej płyty

Mike opublikował na swoim blogu krótki filmik, na którym Brad wypowiada się na temat procesu składania nowego albumu. Całość trwa 25 sekund.

Nowy epizod LPTV

Na oficjalnej stronie Linkin Park pojawił się nowy epizod LPTV. Phoenix mówi o tym, co będziemy mogli zobaczyć w LPTV w 2010 roku. LPTV odwiedza również Chaza i DBS podczas trasy kocertowej w Japonii.
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 23 Mar 2010 18:24

Odrobinę przerobiłem ten pierwszy i dodałem na stronę ;)
Drugiego niestety zauważyłem dopiero jak sam o tym napisałem.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 23 Mar 2010 22:09

heh, spoko :)
dzięki za poprawienie tego pierwszego. pisałam tuż przed wyjściem na zajęcia i trochę się spieszyłam...
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez asia12 w 23 Mar 2010 23:20

Zespół pracuje nad 8-bitową grą, która ma wyjść na telefon komórkowy iPhone i iPod Touch na początku 2010 roku. Sekretem na końcu gry ma być nowy utwór zespołu.

19 lutego 2010 roku, wyszedł nowy utwór LP pt. "Not Alone", który można pobrać z oficjalnej strony zespołu. Not Alone jest dedykowany ofiarom Haiti.
Awatar użytkownika
asia12

Dołącz do nas!

Postprzez asia12 w 23 Mar 2010 23:23

jakies uwagi pisać;)
Awatar użytkownika
asia12

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 24 Mar 2010 00:19

Przede wszystkim nie pisz dwóch postów pod rząd, tylko edytuj poprzedni.

Co do newsów, to staraj się napisać o czymś aktualnym i bardziej szczegółowo. Na przykład "Not Alone" wyszło razem z całą EPką Download To Donate i nie był do pobrania na stronie zespołu, tylko na stronie Music For Relief. A nawet przy założeniu, że byłby dostępny na lp.com, to powinnaś dać link do strony.

Jeśli Ci zależy, to postaraj się trochę, bo na razie dajesz teksty, które można napisać w niecałą minutę.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Dołącz do nas!

Postprzez asia12 w 28 Mar 2010 12:07

ahah ok rozumiem poprostu na samym początku potrzebuje kogos kto mnie naprowadzi dzięki
Awatar użytkownika
asia12

Dołącz do nas!

Postprzez niqus w 28 Mar 2010 12:13

asia12, najlepiej by było po prostu poczytać wcześniejsze posty oraz regulamin, sprawdzać dokładne daty, czytać pierwszą stronę lp.pl, żeby się później nie okazywało, że dana wiadomość już została u nas zamieszczona...

nie dam ci linka do tego drugiego, bo skoro chcesz wyszukiwać newsy o LP, to powinnaś sama znaleźć ;)
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

Dołącz do nas!

Postprzez robaczek w 28 Mar 2010 16:02

znalazłam coś takiego. nie wiem, czy nadaje się na newsa, na stronie lptimes pojawiło się wczoraj wieczorem.

Strona internetowa Linkin Park Street Team wkrótce będzie miała nowy wygląd

Członkowie LPST, którzy są wpisani na listę mailingową, niebawem powinni otrzymać maila z zaproszeniem do obejrzenia i przetestowania nowej strony. Jeżeli ktoś ma ochotę się zapisać, wystarczy wejść na www.lpstreetteam.com i wypełnić formularz rejestracji. Ponieważ nowa strona będzie hostowana przez inny system, wszyscy muszą założyć nowe konta. Strona będzie już niedługo dostępna dla nowych użytkowników, teraz rejestrować mogą się wyłącznie ci, którzy byli członkami LPST przed zmianami.

Credits to lptimes.com
Awatar użytkownika
robaczek

Dołącz do nas!

Postprzez zwieR.Z. w 28 Mar 2010 16:29

Dobrze napisany news, ale temat raczej nikogo z polskich fanów nie zainteresuje. Niewiele osób pewnie w ogóle wie czym jest LPST, nie wspominając już o tych, którzy zajmują się tymi akcjami.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Następna

Powróć do Regulamin

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości