Meteora i HT, najlepsze, najoryginalniejsze, najbardziej lubię słuchać.

bbartek napisał(a):ale Meteora to tak naprawdę HT tylko w trochę innym wydaniu.![]()
Wiesz bbartek to zdanie jest nie logiczne i powiedz mi jak coś może być takie samo, ale trochę w innym wydaniu? To tak jakbyś kupił 2 długopisy zupełnie się od siebie różniące, nawet piszące w innym kolorze i o innej grubości, a powiedziałbyś, że są takie same

wokal - chyba po raz pierwszy w historii zespołu Chester pokazał, że umie również śpiewać.
2. Minutes To Midnight - zdecydowanie wyższa klasa, jeśli chodzi o skomplikowanie kompozycji, co nie znaczy, że wysoka. Za co więc drugie miejsce? Za ogólną dojrzałość albumu: teksty, muzyka, wokal - chyba po raz pierwszy w historii zespołu Chester pokazał, że umie również śpiewać.
6. Collision Course - zakalec.
Oczywiście, śpiewał, ale nie było to nic szczególnego. Dopiero na MTM, w kawałkach typu TLTGYA czy SOTD pokazał, na co go stać.
4. Meteora - Hybrid Theory II, zero postępu, mimo wszystko wyszło całkiem nieźle.
nie rozumiem Cię. przecież w tych piosenkach śpiewa ta sama osoba, tylko w tych utworach trochę łagodniej, a cicho i wolno nie znaczy lepiej
to chciałbyś, żeby LP raz grał nu metal, raz rock, potem heavy metal, punk rock i tak po kolei wszystkie gatunki??
Sori napisał(a):Jeśli nie potrafisz odróżnić obu sposobów śpiewania i nie wiesz, że wokal na MTM to wyższa szkoła jazdy, to wolę zakończyć ten temat.
Jeśli nie potrafisz odróżnić obu sposobów śpiewania i nie wiesz, że wokal na MTM to wyższa szkoła jazdy, to wolę zakończyć ten temat.
A to, czy lepszy jest wokal łagodny czy agresywny, to już sprawa gustu.
Po pierwsze, mówiąc "wyższa szkoła jazdy" nie miałem na myśli "wysoka szkoła jazdy". Krasnolud jest wyższy od gnoma, ale nie jest wysoki, rozumiemy się?
Po pierwsze, mówiąc "wyższa szkoła jazdy" nie miałem na myśli "wysoka szkoła jazdy". Krasnolud jest wyższy od gnoma, ale nie jest wysoki, rozumiemy się?
krzyk to w gruncie rzeczy nie jest to samo, co śpiew, ale jedno i drugie na pewno nazywa się wokalem![]()
me-myself-and-i napisał(a):Ulubiona to Hybrid Theory, potem Meteora... a resztę przemilczę milczeniem

Nic tego nie przebije

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości