Kruku, Death Magnetic wylądowało w moim koszyku wśród kilku innych wspaniałości ;<

Jakby ktoś nie wiedział, to multiefekt gitarowy, czyli wszystkie podstawowe przestery i efekty w jednymJuż bawię się tym od rana, jak tylko dostałem przesyłke. 300 zł, ale warto było
The Best Of 1990-2000 - U2
MrPavvelo napisał(a):w najbliższym czasie też sobie spróbuję zakupić. tylko nie wiem czy pojedyncze klocki, czy od razu wszystko w jednym.

kasiula napisał(a):zastanawiałam się też nad biografiami Kurta Cobaina, Nirvany, U2 i Led Zeppelin (tutaj było interesująco, bo trafiłam na rozbudowany album, który kosztował aż 149 zł, masakra. wtedy musiałabym zrezygnować z części płyt. ale bardzo mnie zaciekawił i gotowa byłam zainwestować, nawet przepłacając)
MrPavvelo napisał(a):kasiula, napisz ceny tych płytek, bo ja jadę w najbliższym czasie do Lublina i pewnie po jakieś albumy też, to porównamy ceny.![]()
MrPavvelo napisał(a):The Best Of 1990-2000 - U2
wooow. u dwa.
Black Dream napisał(a):Biografia czy dyskografia?
Black Dream napisał(a):A dyskografię mam całą, tzn. wszystkie albumy studyjne, co do jednego- jak chcesz, to podaj swój e-mail, ja Ci wyślę. Jak Ci się spodoba, to sobie pokupujesz oryginały xD

Jak jesteś przy kasie, to pojedyncze klocki najlepiej, bo wtedy jakość dźwięku jest znacznie lepsza. Ja sobie wszystko w jednym zanabyłem, bo zależy mi na wielu brzmieniach a forse musze oszczędzać, bo planuje kupić keyboard

Ile kosztuje wysyłka do Polski? xD
Dzisiaj pojechałem kupic gitarę. Moje marzenie się spełniło
Wstąpiłem również do Media i zobaczyłem Collision Course za 5 Euro! CD + DVD!

te trzy kropki mają mówić, że również szokuje Cie ta niska cena? I że też tak chcesz?
No kur... Niewiele ponad 20 zł za wydanie, które u nas kosztuje ile? 60 zł?
dobiłeś mnie tym.tak szokuje mnie ta cena i tak też tak chcę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości