wybaczcie.
monika93lp napisał(a):ale pytam się gdzie się LP podziało?! prawdziwe LP
nataku napisał(a):a płyta naprawdę się dobrze sprzedaje? jakoś mi to umknęło...
monika93lp napisał(a):jeśli można to ja nie będę rozdrabniała się nad każdym utworem z osobna
o tej płycie myślę jedno- żal
gdy widzę jaki wizerunek przybrał Chester to płakać mi się chce. stał się z pewnością ulubieńcem 13-latek które szaleją za takimi "fajnymi gosciami", dlatego płyta się tak dobrze sprzedaje...
aczkolwiek szanuje to jaki wkład dbs włożył w to płytę , ale pytam się gdzie się LP podziało?! prawdziwe LP
ogólnie jest mi smutno , że taka się zrobiła że tak powiem sraka

monika93lp napisał(a):będę myśleć o Out of Ashes to co mi się podoba a wam kasiulu i nataku nic do tego![]()

monika93lp napisał(a):myślałam, że to forum służy to wyrażania swoich opinii
będę myśleć o Out of Ashes to co mi się podoba a wam kasiulu i nataku nic do tego![]()
kasiula napisał(a):nataku napisał(a):a płyta naprawdę się dobrze sprzedaje? jakoś mi to umknęło...
heh. nataku, to było naprawdę dobre xD
niqus napisał(a): i jeszcze jedno: kasiula, Out of Ashes NA PRAWDĘ nie jest płytą roku i mało ludzi ją kupuje (mogę to potwierdzić, odkąd pracuję w sklepie muzycznym)

No to przybij piątkę.
Ja słyszałem Crawl Back In - nie żeby z ciekawości, po prostu ściągnąłem teledyski zwieR.Z.a do tej piosenki (nawiasem, całkiem fajne) w ramach ściągania wszystkiego, co zwieR.Z. stworzył. Utwór jest słaby, muzyka typowa dla współczesnego rocka - proste riffy + wrzask na pierwszym planie, perka i bas stanowią tylko tło. Brzmienie - też typowe. Tekst - zupełnie zwyczajny, bazujący na utartych zwrotach ("I don't know who I am", dobrze zapamiętałem?). Jedyny plusik to minisolówka na gitce, trochę ubarwia całość.

Headshot napisał(a):Moze Mike kiedys by sie za to wzial ach ...
Headshot napisał(a):aczkolwiek ten refren jak dla mnie za slaby , naprawde gdyby ja podrasowac byloby fajnie
Headshot napisał(a):Uwazam , ze nie jest to ich szczytowe osiagniecie , ale wpadlo mi w ucho![]()

Kozer napisał(a):Eeeee....
Headshot napisał(a):
Moze Mike kiedys by sie za to wzial ach ...
To jest projekt Chestera... tam nie ma miejsca na rap...

Sori napisał(a): Dołącz podpis (podpis można zmienić w panelu użytkownika)
Cytuj ostatnią wiadomość
Powiadom

Sori napisał(a):przerobiono jego "wysiłek" tak, że brzmi jak żywcem wyjęty z techno albo piosenki Justina B. (jest gorzej niż przy New Divide).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości