Nowa linkinpark.com
Oficjalna strona Linkin Park znów zmieniła wystrój. Jak możemy się domyślać ma to związek ze zbliżającymi się premierami singla i płyty. Tym razem na stronie dominuje czarny kolor, możemy też zauważyć logo, którego część zawierały ostatnie puzzle od Mike'a - można je nazwać lekko szczerbatym.
Co sądzicie o nowej stronie LP?

Z góry przepraszam za podwójnego posta...

The Catalyst już w sprzedaży
W ofercie sklepu fan.pl pojawił się oczekiwany singiel Linkin Park. Składa się on z dwóch utworów a jego cena to 11.99. W nasze ręce trafi on jednak dopiero 30 sierpnia.

Proszę, uwolnij mnie...
Na stronie zespołu pojawiło się ciekawe intro multimedialne. Po wpisaniu adresu jesteśmy witani słowami 'Proszę, uwolnij mnie. Rozmowa jest kluczem'. Następnie możemy wejść na stronę bądź połączyć się z naszym kontem na Twitterze i wysłać wiadomość. Po wysłaniu możemy usłyszeć krótką melodię, która być może jest jest urywkiem jednego z utworów.
Sprawdźcie na LinkinPark.com.
Jeżeli chcecie pominąć intro, klikajcie tutaj.

Mike dementuje plotki
Mike na swoim Twitterze zostawił dwie następujące wiadomości.
Pierwsza:
saw description of 6 of our new songs online. it said "other 6 are hard rock." ha. nobody has heard anything but the first 6
Widziałem w sieci opis 6 naszych nowych utworów. Jest tam napisane, że "6 pozostałych to hardrock". Ha, nikt nie słyszał nic oprócz pierwszych 6.
Druga:
Who said there were 12, anyway? I didn't.
Kto powiedział, że będzie tam 12 utworów? Tak czy owak, nie ja.
Oznacza to, że serwis musiquemag.com odpowiedzialny za recenzje pierwszych 6 ścieżek dokonał małej nadinterpretacji i należy traktować jego doniesienia z lekkim przymróżeniem oka.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości