Jestem zainteresowany kupnem Meteory, Minutes to Midnight i Hybrid Theory, ewentualnie Reamination jak starczy mi kasy. I teraz pytanie - gdzie jest najtaniej? Chodzi mi o sklep internetowy jak i normalny.
Możesz poszukać na Allegro. Ja swoje płyty właśnie tam kupiłam. Fajny jest też ten sklep internetowy: http://www.fan.pl/ Mają tam dużo promocji i obsługa jest profesjonalna. Często tam kupuję dlatego z czystym sercem polecam.
Sooner or later, a man who wears two faces forgets which one is real
He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man
Jednak zdecydowałem się na coś innego. Na allegro zobaczyłem Minutes to Midnight Version Limited w którym są 2 płyty - na jednej jest oczywiście Minutes to Midnight i kilka piosenek z innych płyt (Reanimation, Hybrid Theory i Meteora), na drugiej płycie jest całe Collision Course i też kilka utworów z wyżej wymienionych płyt. Takie The Best Of i chyba się zdecyduje. Oczywiście płyta jest oryginalna z Chin. Kosztuje co prawda 70 zł + przesyłka, ale myślę, że się opłaca. Jak wy myślicie, warto kupić, czy kupować 3 płyty?
Ja kupiłbym całą dyskografię. Poza tym, jeszcze nigdy nie słyszałem o TAKIEJ wersji limitowanej MTM. Śmierdzi mi to trochę podróbką, ale mogę się mylić. Daj linka.
Sori napisał(a):Ja kupiłbym całą dyskografię. Poza tym, jeszcze nigdy nie słyszałem o TAKIEJ wersji limitowanej MTM. Śmierdzi mi to trochę podróbką, ale mogę się mylić. Daj linka.
smolarek, Ja mam do sprzedania HT i koncertówke RtR.Pisz na PW
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres.
Jednak się zdecydowałem na nie zakupienie, ani 3 płyt, ani jednej The Best Of. Na co innego przeznaczę kasę. Ale nową płytę kupuję od razu (oryginalną oczywiście).
Sori, rzeczywiście sklep amazonka.pl jest świetny. Niedawno kupiłem sobie koszulkę Linkin Park Atomic Age Logo na kropa.pl. Jak się okaząło ta koszulka jest nieco inna niż ta oryginalna. Właśnie teraz jak przeglądałem ten sklep dostrzegłem oryginalna koszulkę sprowadzoną ze Stanów na zamówienie. Ach już wcześniej miałem postanowienie, aby kupić sobie oryginalną, lecz po sprawdzeniu ceny jaką bym zapłacił za przesyłkę, podziękowałem. Przepraszam, że odszedłem dość intensywnie od tematu, lecz jak już Sori mówił, sklep jest naprawdę godny uwagi.