Okładka płyty opublikowana!
Na stronie zespołu można zobaczyć już okładkę zbliżającego się A Thousand Suns. Przez 24h fani poprzez wpisy na Twitterze mogli odkrywać nową część okładki.

“LP FEATURING YOU” w All Things Digital
W serwisie All Things Digital ukazał się artykuł o zbliżającej się płycie Linkin Park oraz Featuring You. Przy okazji Mike odniósł się do niego krótko na swoim blogu:
Moja ulubiona część:
"Jest duża niewiadoma i to nie jest coś, co zrobiliśmy pięć lat temu" powiedział o Featuring You.
"Ale ja nie boję się, że fani zrobią dobrą muzykę, nawet jeśli okażą się lepsi ode mnie"
Zanim zwycięzca zostanie wybrany, oto najbardziej doskonały teledysk wśród moich ulubionych piosenek Linkin Park - Shadow of The Day - ponieważ chciałem mieć coś napisanego tak prosto i zarazem doskonale - “Sometimes beginnings aren't so simple/Sometimes goodbye's the only way” (może jakiś fan napisze coś równie dobrego).

zwieR.Z. napisał(a):Przyznam szczerze, że jęknąłem na myśl o konieczności tłumaczenia tego

zwieR.Z. napisał(a):O tym pierwszym news u nas był już 1 lipca,
Kozer napisał(a):Blah, ja myślałem, że w niedziele to ludzie śpią do 10 przynajmniej

Wydawało mi się, że news był tylko o Chesterze, najwyraźniej coś przeoczyłam.

Z góry sorki za podwójnego posta. Ale znalazłam i chciałam napisać za czym ktoś inny to zrobił.
Linkin Park w Australii:
Chłopaki mają odwiedzić Australię w grudniu 2010. Muzyczny reporter Nui Te Koha powiedział : "Możemy tylko ujawnić, że Linkin Park przybędzie w grudniu. Będzie tu w samym czasie Bon Jovi. Będzie to podczas trasy koncertowej." Zagrają w Rod Laver Arena.

Chester na płycie Travisa Barkera
Jak już niektórzy fani blink-182 wiedzą, Travis tworzy własny solowy projekt. Album ma się nazywać Give The Drummer Some i ma być wydany we wrześniu.
Muzyk planował stworzyć mix rożnych gatunków muzycznych oraz obiecał dużą ilość muzyków, takich jak członków Transplants, blink-182, Snoop Dogga, Chestera Benningtona oraz innych.
Więcej informacji o albumie będzie można znaleźć na Twitterze Travisa.
Wywiad z Chesterem
W wywiadzie z niemieckim radiem 1Live, Chester obiecał niezwykłe widowisko podczas najbliższej trasy koncertowej:
"Dla tych, co już byli na naszych koncertach, znajdzie się coś zupełnie nowego. To ma być przeżycie, które nigdy nie zapomną. Nowy album jest naprawdę dobry i mam nadzieję, że ludzie będą chcieli słuchać tego na żywo. Być może zagramy wszystkie piosenki z nowego albumu, od pierwszej piosenki do ostatniej. Ale jeszcze musimy to wspólnie omówić."

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości