Jak gość z zespołem i wydaną płytą na koncie ma być "talentem" do odkrycia?
To już wolę takiego samorodka. :* A w ogóle to ten zespół, UDS, miał wygrać-tam nikt nie śpiewał...

Hs_Cz@rnY napisał(a):Aż mnie piorun siarczysty z nieba strzelił![]()
Jam jest zawistny, very interesting... Jeśli nagranie własnej płyty bez niczyjej pomocy nazywasz koneserstwem szurania krzesłami i skrzypieniami drzwiami to zaśpiewam może Ci kołysnakę na dobranoc?
Może i zazdroszczę takim byle czemu chodzącemu po ziemii... Dlaczego? Bo jak krzykneli mi 1000zł za nagranie 1 kawałka w studiu to ślicznie podziękowaliśmy ;] Tak mam własne urazy do tego i mam bardzo dużo kompleksów!
Coś Ci powiem wybić się w tym kraju jest po prostu kurwa ciężko jak nie masz znajomości! A takie gówno jakim jest mam talent idol czy inny program tego typu jest robiony tylko i wyłącznie po to aby zarobić na tym pieniądze!
Może Ciebie to nie rusza ale mnie to wkur robienie z ludzi debili i jawne obrażanie ich... Ludziom to się podoba i to się sprzedaje ;]
Jeśli komercja mało kogo obchodzi a w szczególności Ciebie to nie wiem po co tu się w ogóle wypowiadałeś/wypowiadałaś. Nawet nie mam zamiaru zadać sobie trudu aby sprawdzić jaką płcią Cię obdarowano bo who cares? I to nie jest tylko zwykły program mainstreamowy jak go nazwałaś/eś bo to jest bardzo opłacalny biznes ;]
Btw. Jak nie wiem jak 10 letnie dziecko może mieć niezłe jaja? Hehe![]()
Może najpierw dowiedz się czegoś o tym swoim "showbiznesie" potem mów, że jestem zawistny...
Dla mnie nazwisko Simon Cowell to wystarczający powód by czegoś nie oglądać.
Dinnaroth napisał(a):Dla mnie nazwisko Simon Cowell to wystarczający powód by czegoś nie oglądać.
Czemu? Jak dla mnie to bardzo dobry sędzia, nie tylko w BGT, ale też w The X Factor. Potrafi wyłowić talent, dostrzec potencjał nawet wtedy, gdy ktoś przykładowo żle wybierze złą piosenkę (wielokrotnie widziałem takie sytuacje). A to, że umie też zmieszać z błotem przy okazji i że jest arogancki nieco? Cóż... I tak go lubię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości