Nowa strona lppl

(wszystko, co nowe)

Nowa strona lppl

Postprzez Nook w 13 Kwi 2011 21:33

Ale kiedy ja nawet w ekipie tutaj nie jestem :P No i webmaster ze mnie taki jak z koziej rzyci fortepian :P
ROCK IS DEAD! LONG LIVE PAPER AND SCISSORS!
Awatar użytkownika
Nook
Użytkownik Roku 2011

Dołączenie: 27 Sie 2010 15:45
Miejscowość: Turexity.

Nowa strona lppl

Postprzez kronos1194 w 14 Kwi 2011 15:15

Nie chodziło mi o ekipę, tylko ogólnie o userów...
Image
Awatar użytkownika
kronos1194

Dołączenie: 29 Cze 2009 19:12

Nowa strona lppl

Postprzez Frycas w 14 Kwi 2011 15:26

Mała zmiana kosmetyczna forum by się przydała oraz to odświeżenie działów.
ImageImageImage
Awatar użytkownika
Frycas

Dołączenie: 24 Paź 2010 17:31
Miejscowość: Bindhyabasini

Nowa strona lppl

Postprzez lostek815 w 02 Kwi 2012 01:07

Strona, jak i forum są naprawdę fajne, jednakże kilka rzeczy bym zmienił.

Jeśli chodzi o stronę to nie podoba mi się to w jaki sposób zrobione jest menu. W sensie, że na głównym menu jest: Home, Zespół, Muzyka, Forum, Galeria, a po kliknięciu na dany dział, pokazuje nam się osobne menu, po prawej, które nie dość, że nie wygląda efektownie, to jeszcze niepotrzebnie zajmuje miejsce. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem byłoby wg mnie rozwijane menu, w sensie klikasz na np. "Muzyka" i zaraz pod spodem rozwijają się kolejne działy. Chodzi o coś takiego jak jest np. na naszej klasie albo konkurencyjnej polskiej stronie o LP.
Kolejna rzecz, którą wg mnie można by poprawić to ogólny ład i porządek. O co chodzi? Dajmy na to dział "Teksty" - sam nie wiem na jakiej zasadzie jest to tam poukładane. Na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że teksty piosenek są alfabetycznie, ale zaraz.. czemu w takim razie Windom, Justice And Love jest na pierwszym miejscu? Uważam, że dużo bardziej przejrzyście byłoby gdyby były dodatkowe działy, podzielone np. płytami i potem w każdej płycie dane teksty. To samo tyczy się np. koncertów - można by to jakoś ładniej poukładać, a nie tylko zrobić chronologiczną listę. Pomijam fakt aktualizowania tego działu (ostatnie koncerty z 2008 roku).
No i na koniec shoutbox - jak długo będzie przy nim napis, że to wersja beta?

Co do forum to brak większych zarzutów, oprócz tego, że na głównym obrazku Joe jest do góry nogami - mnie osobiście lekko to irytuje :D
Aha, no i emoty. Nie wiem po co wszędzie, na różnych forach zostają dodane te wszystkie kwejkowe emotki - osobiście jestem anty-kwejkiem, więc mam do tego zastrzeżenia, a poza tym i tak mało kto tego używa.

Reasumując, żeby nie było, że się czepiam. Jak wspomniałem na początku, strona i forum mi się podobają, szata graficzna jest w porządku, po prostu jestem trochę pedantyczny i lubię mieć wszystko poukładane, ale oczywiście... to nie moja strona i nie ja tu ustalam zasady. Cieszę się i jestem wdzięczny, że strona w ogóle istnieje :) Wszystko co napisałem to tylko moje nic nie znaczące sugestie, nie wiem kiedy była ostatnia gruntowna zmiana wyglądu strony i forum, ale za niedługo nowa płyta i może wtedy warto będzie coś pokombinować :)
17.06.2008 - Czech Republic, Brno, Velodrom
02.08.2009 - Germany, Gräfenhainichen, Ferropolis
20.10.2010 - Germany, Berlin, O2 World
09.06.2012 - Poland, Warsaw, Pepsi Arena
Awatar użytkownika
lostek815

Dołączenie: 25 Mar 2011 18:49
Miejscowość: Żory

Poprzednia

Powróć do Newsy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości