A co do tego sprowadzania 'gotowców' za grube pieniądze to nasuwa się... Chelsea? Najbardziej znienawidzona przeze mnie drużyna.
tam przynajmniej nie wiadomo kto wygra liga, bo w Premiership oczywiste jest, że Manchester

kozer napisał(a):Chelsea? Najbardziej znienawidzona przeze mnie drużyna. Swoją potęgę zbudowała wyłącznie na wielkich pieniądzach. W następnym sezonie dołączy do niej City, które tez sypie kasą.

I fakt, w tym sezonie Manchesterowi będzie ciężko ale wierzę w tytuł. Szkoda Teveza, mam o niego żal do Fergusona ale taka jest piłka. Według mnie byłby lepszy od Berbatova.

to naprawdę szczęście godne liverpoolu.

Jak dla mnie w tym sezonie może dojść do dużej zmiany w top 4 (mam nadzieję że nie kosztem mojego Liverpoolu...)
i tak mam nadzieję że to właśnie Gerrard wzniesie pod koniec sezonu puchar za mistrzostwo Anglii...

Nadzieja umiera ostatnia, ale w tym sezonie szans na to po prostu nie ma

Ronaldo to typ piłkarza który dużo się kiwa, zrobi kilka rajdów skrzydłem i strzeli 20 bramek z karnych na sezon... takich piłkarzy jest dużo i mówiąc że to był najważniejszy piłkarz w Manchesterze po prostu się myli..)

Faktycznie, sprzedaż Alonso była dużym błędem.

PS. Reina - Degen, Kyrgiakos, Carragher, Skrtel, Insua - Kuyt, Mascherano, Lucas, Aurelio - Ngog
Krew mnie zalewa jak widzę taki skład na Stoke![]()

verpool bardzo wiele spotkań wygrał po błędach sędziego, rykoszetach i innych przypadkowych golach

Mimo wszystko Manchester miał jeszcze więcej szczęścia. Bramek w doliczonym czasie gry było od cholery.
Edit: Stoke 0-1 Liverpool Kyrgiakos!![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości