Psyho

(audio/video)

Psyho

Postprzez Mr.Pablo w 12 Sie 2010 21:08

Hej! Zrobiłem utwór ponieważ robienie ciągle grafiki mnie znudziło...sądzę że to jest chyba najlepszy utwór jaki zrobiłem,decyzja do was :)

http://kakashi696.wrzuta.pl/audio/6rXM6Qd98il/psyho

Miłego słuchania i prosze o komentarze i opinie :)
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres.
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Dołączenie: 29 Sie 2009 10:09
Miejscowość: Krakow

Psyho

Postprzez Kozer w 12 Sie 2010 22:01

Tak jaby czegos brakowało. Może to efekt zbyt długiego 'intra' ale ogólnie podoba mi się, chociaż zdecydowanie za krótkie.
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Psyho

Postprzez zwieR.Z. w 12 Sie 2010 22:22

Hmmm... tak naprawdę melodia w tym utworze zaczyna się 18 sekund przed jego końcem. Brakuje basu, który tutaj wchodzi tylko na jakieś 3 ostatnie sekundy. Te dzwonki pod koniec trochę wyprzedzają perkusję no i brzmienie jest mocno kulawe. Radzę poszukać jakichś dobrych wtyczek, bo te instrumenty, z których korzystasz brzmią bardzo sztucznie.
Popracuj nad stworzeniem jakiejś ciekawej melodii, bez takich przeciągniętych, plumkających dźwięków, tak jak w pierwszej połowie tego kawałka.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Re: Psyho

Postprzez Mr.Pablo w 12 Sie 2010 23:22

Kozer napisał(a):Tak jaby czegos brakowało. Może to efekt zbyt długiego 'intra' ale ogólnie podoba mi się, chociaż zdecydowanie za krótkie.

Właśnie pracuje nad drugą melodią i będzie ona zdecydowanie krótsza tak samo intro.

zwieR.Z. napisał(a):Hmmm... tak naprawdę melodia w tym utworze zaczyna się 18 sekund przed jego końcem. Brakuje basu, który tutaj wchodzi tylko na jakieś 3 ostatnie sekundy. Te dzwonki pod koniec trochę wyprzedzają perkusję no i brzmienie jest mocno kulawe. Radzę poszukać jakichś dobrych wtyczek, bo te instrumenty, z których korzystasz brzmią bardzo sztucznie.
Popracuj nad stworzeniem jakiejś ciekawej melodii, bez takich przeciągniętych, plumkających dźwięków, tak jak w pierwszej połowie tego kawałka.

Właśnie w tym momencie szukam nowych sampli i wtyczek :) Ciekawej pewnie chodzi Ci o więcej sampli czy więcej kombinowania?
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Psyho

Postprzez zwieR.Z. w 12 Sie 2010 23:26

Ciekawej pewnie chodzi Ci o więcej sampli czy więcej kombinowania?

W zasadzie o jedno i drugie. Idź bardziej w kierunku tego co zrobiłeś na końcu tego utworu, niż tego co było na początku.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Psyho

Postprzez Mr.Pablo w 12 Sie 2010 23:30

Też miałem odczucie że w zasadzie mogłem przyciac to intro i wstawic właśnie te dzwonki.Okay,Dzięki wielkie za wskazówki,biorę sie do pracy :)
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Psyho

Postprzez Mr.Pablo w 23 Paź 2010 20:19

Niedawno stworzyłem dłuższą wersje tej wersji, dodając intro i wydłużając cały utwór.Życzę miłego słuchania :)

http://kakashi696.wrzuta.pl/audio/7xcyr1q44sx/goelectro
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości