RADA O MODEL MĘSKICH SPODNI (pilne!!!)

(wszystko i nic)

Postprzez Farva w 28 Paź 2009 08:24

Cześć dziewczyny i chłopaki!!! :D

Mój pierwszy post może się wydać nietypowy!!! 8-)

Tym razem piszę nie w swojej sprawie, a sprawie mojego młodszego brata bo nie wiem co i jak mam mu doradzić :(

NA wstępie powiem, że mój brat ma lat 20 i nie jest emo. Ubiera się jednak dość ładnie, bardziej sportowy. Ja to nazywam stylem EMO/SKATE CZemu? No bo ma zdecydowanie dłuższe włoski i nie nosi takich bardzo szerokich ciuchów. Preferuje mraki typu DC, VOLCOM, MALITA, CROPP czy OSIRIS. Zawsze nosił typowo deskorolowe buty i średnio szerokie spodnie VOLCOMA czy MALITY.
Ostatnio jednak kupił sobie NIKE DUNK HIGH ze szczuplutkim językiem oraz całkiem ładne trampki Conversa:) Te skatowe gacie średnio do tego pasuja (choć wiem, że wielu chłopaków w DUNKI siłą, ale jakoś wpycha te nogawki).
Brat więc postanowił sobie kupić jakieś spodnie bliskie fasonowi rurek lub same rurki by wszytsko do siebie jakoś bardziej pasowało i nie trzeba było tyle się z nogawkami męczyć. :D

W pasie (zależy niestety od firmy, ale ma męskie 30,31 lub czasem 32). Zaznaczam jednak ,że jest szczupły, bo waży 65 kilo przy 178 cm wzrostu. Moim zdaniem pewnym przeciwskazaniem do noszenia przez niego rurek moze okazac się fakt, że ma dość szerokie bary i może się w nich prezentować średnio. Dlatego też myslę sobie by zostawić pewnę rezerwową ewentualność i w razie czego namówićgo na spodnie lekko szersze (lecz zbliżone fasonem do rurek) by wyglądał w 100% dobrze:) Dziewczyny pewno dobrze więdzą co mam na myśli ;)

Myśleliśmy więc może o zakupie LEVISÓW 511, jakiś WRANGLERÓW lub LEE. W grę wchodzi też chyba marka PULL AND BEAR:) Nie obrażę się też jeśli ktoś z was zasugeruje nam jakąś markę i model spodni jaki można łatwo znaleźć w warszawskim skate-shopie:)

Sami widzicie, że sprawa dla mnie nie jest łatwa (bo na męskiej modzie tu się średni wyznaję), a mój brat zupełnie bo nigdy w takich spodniach nie pomykał

Proszę więć was o radę o jakieś spodnie zbliżone fasonem do rurek lub same rurki, które łatwo można zakupić w jednym z warszawskich sklepów Ważne jest by nie były to rzeczy, które dostępne są tylko przez internet bo jak widzicie musimy się jeszcze rozpatrzyć i to wszytsko pomierzyć.

Wiem, że moje pytanie na forum- może się wydać nieco głupie, ale bardzo serdecznie WAS proszę o radę!!!
Wybaczcie za długiego posta- ale starałam się dokładnie opisać sytuację i wszystko WAM naświetlić!!!

Na koniec- jeśli przyjdzie WAM coś do głowy uprzejmie proszę byście wypisali marke spodni wraz z nazwą ich modelu. , byśmy mogli się zorientować.

Z góry dziekuje!!! :D
Farva

Dołączenie: 28 Paź 2009 07:07

Postprzez Kozer w 28 Paź 2009 18:15

:shock:

Niech sam wybierze, Wy kobiety to zawsze macie problem długości takiego postu...
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez kasiula w 28 Paź 2009 21:51

Farva, wiesz co myślę ??
że faceci tak łatwo nie dają sobie wciskać byle jakich ciuchów :P

moim zdaniem te spodnie muszę być naprawdę super i sądzę, że Twój brat sam powinien je sobie wybrać xD
z mojego doświadczenia wynika, że nie będzie to łatwe, ale uwierz mi - chłopak znacznie lepiej czuje się w ciuchach, o których wie, że ich "wynajdywanie" w 100% wynika z jego własnej inwencji xD
oni już tak mają, że zbytnio nie przepadają za "dziewczeńskim" doradztwem i wolą w takich sprawach jak ubiór i wygląd <styl> radzić sobie sami :P

Ps. poza tym nie mieszkam w Warszawie i nie mam pojęcia jak wygląda Twój brat, dlatego trudno mi w czymkolwiek dotyczącym jego ubioru Ci doradzić :P
Image
Awatar użytkownika
kasiula
Użytkowniczka Roku 2009

Dołączenie: 05 Sie 2009 18:37
Miejscowość: Ostróda

Postprzez Farva w 29 Paź 2009 00:02

Wiem, wiem Kasiula:) Oni tak mają, choć MÓJ poddaje się pewnej "obróbce" i czasem na tym polu odnoszę nawet jakieś sukcesy. Chiałam więć zabłysnąć i cos mu doradzić:) :D

Że temat długi i dziwny.... wiem, dlatego też dałam na OFF-Topica:)
Farva

Dołączenie: 28 Paź 2009 07:07

Postprzez LinkKT w 04 Lis 2009 16:48

Kasiula popieram Cię
Regulamin napisał(a):05. Posty nic nie wnoszące do tematu zachowaj dla siebie, albo będą usuwane i karane.
Kinia Sejny ...;D
LinkKT

Dołączenie: 03 Lis 2009 18:57
Miejscowość: Sejny

Re: RADA O MODEL MĘSKICH SPODNI (pilne!!!)

Postprzez nataku w 04 Lis 2009 19:28

LinkKT napisał(a):Kasiula popieram Cię
Regulamin napisał(a):05. Posty nic nie wnoszące do tematu zachowaj dla siebie, albo będą usuwane i karane.

a to, to odnośnie czego? ktoś zagubił się w innej czasoprzestrzeni?
13.06.2007- Chorzów, Polska
17.06.2008- Brno, Czechy (+m&g)
27.06.2008- Berlin, Niemcy
02.08.2009- Grafenhainichen, Niemcy
20.10.2010- Berlin, Niemcy
10.11.2010- Londyn, Anglia (za darmo)
11.11.2010- Londyn, Anglia (+ LPU Summit)
----
21.06.2011- LPU Summit, Hamburg, Niemcy
Awatar użytkownika
nataku
Administrator

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:48

Powróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości