Też mają wiele świetnych piosenek, przynajmniej jak dla mnie.
Jak tam u was z tym RHCP?
Słyszeliście wcześniej ich piosenki? O nich samych? Obiło Wam się coś o uszy?
Czekam na odpowiedzi i pzdr

LFKP napisał(a): moim ulubionym kawałkiem jest zdecydowanie "Dani California"
Parówa napisał(a): LFKP <żółwik> xD
Parówa napisał(a):Mam skrytą nadzieję że będzie mi dane pojawić się kiedyś na ich koncercie.

Parówanapisał(a):Can't stop ma powalający klip
WojcioLP napisał(a):Ooo to fajną masz szkołę.
WojcioLP napisał(a):To obejrzyj teledysk Dani California i Hump The Bump!! Oba są świetne:D
MaciekLP napisał(a):troszkę gorzej z wokalem Kiedisa...(chociaż na nagraniach studyjnych da się jeszcze przeżyć)...
MaciekLP napisał(a):Ten zespół zasługuje na ogromny szacunek:D
WojcioLP napisał(a):To obejrzyj teledysk Hump The Bump!!

Parówanapisał(a):By The Way kiedyś śpiewałam sobie w garażu, bo było fajnie słychać, ale niestety kiedyś niespodziewanie naszedł mnie tata.... Masakra xDDD Niczym kameleon zmieniałam odcienie twarzy xDDD Nie muszę chyba dodawać że byłam posmiewiskiem w domu i kiedy tylko odwiedziła nas rodzina to wszyscy wiedzieli o moich popisówach w garazu xDDDD hehe A Can't stop ma powalający klip, puszczam go zawsze 5-letniemu bratu xDD W ogóle moja szkoła to jedna wielka subkultura rockowa, i każdy słucha RHCP. To pokazuje jak mocny jest ten zespół
Can't Stop
By The Way
Może kiedyś się bardziej zagłębię w muzykę tego zespołu. Myślę, że warto ich poznać

kronos1194 napisał(a): W te wakacje zamierzam trochę posiedzieć przy RHCP.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość