bartaz napisał(a):A jak brzmial ten opis?
"leń" to straszna choroba

I actually like Linkin Park, believe it or not. Consider this like one of those Comedy Central celebrity roasts--it's all in good fun...that is, until Jeffrey Ross makes Bea Arthur cry.
I wrote this song two years ago. I decided to make a video for it when I heard they were releasing a new CD. Then I found out there was very little rap on the new album which pretty much renders my song obsolete.
But, what the hell, I decided to do it anyway. And, no, I don't think their CDs belong in the bargain bin although, being the cheapskate I am, I would very much like to find them there.
luźne tłumaczenie:
"Wierzcie lub nie, ale tak naprawdę to ja lubię LP. Uznajcie to za jeden tych programów na Comedy Central w których komicy wyśmiewają się z gwiazd - to był tylko żart...
Napisałem tę piosenkę dwa lata temu. Postanowiłem zrobić klip do niej, gdy dowiedziałem się że zespół wydaje nową płytę. Wtedy też dowiedziałem się, że będzie na niej bardzo mało rapu, co czyni moją piosenkę trochę nieaktualną.
Ale co tam, i tak zdecydowałem się to zrobić.
I nie - nie uważam, że ich płyty nadają się do koszyka z przecenami, chociaż będąc strasznym sknerą, bardzo bym się ucieszył widząc tam ich krążki."