Saika napisał(a):Nie wiem, może winą jest zwyczajnie Twoja nieśmiałość?

grzesczes1 napisał(a):Ze mną jest problem taki że jestem wredny i chamski. Nie że kogoś nie lubię i robie mu to na złość ale jakoś tak z przyzwyczajenia. Raz gdy sie zastanawiałem ile zrobiłem dobrego dla kogoś to nie znalazłem tego dużo w mojej pamięci. Mam najbliższych którzy od czasu do czasu podwyższają moją samoocenę ale czasami wystarczy jedna wiadomość i znowu... A z takiej lepszej strony to: mam na prawde spore poczucie humoru, (w towarzystwie zawsze śmiesznie!!!), odrobina inteligencji... Wkurzający, zabawny człowieczek

Frycas napisał(a):i troszkę więcej inteligencji

Frycas napisał(a):grzesczes1 napisał(a):Ze mną jest problem taki że jestem wredny i chamski. Nie że kogoś nie lubię i robie mu to na złość ale jakoś tak z przyzwyczajenia. Raz gdy sie zastanawiałem ile zrobiłem dobrego dla kogoś to nie znalazłem tego dużo w mojej pamięci. Mam najbliższych którzy od czasu do czasu podwyższają moją samoocenę ale czasami wystarczy jedna wiadomość i znowu... A z takiej lepszej strony to: mam na prawde spore poczucie humoru, (w towarzystwie zawsze śmiesznie!!!), odrobina inteligencji... Wkurzający, zabawny człowieczek
Jesteś moim (prawie) klonem.
Do tego moża było by dodać uwielbia malować/rysować i troszkę więcej inteligencji - wtedy klon na 100%.
/niqus/ zapomniałeś dodać, że jesteś skromniejszy
poza tym, "odrobina" oraz "troszkę" to pojęcia względne, czyli ich waga lub wielkość zależą od osobistych preferencji osoby która się wypowiada.
Czyli mogłabym napisać, że jestem "odrobinę inteligentna", tak jak grzesczes, jednak nasze testy na poziom IQ mogłyby być zupełnie inne.
Rozumiesz, do czego zmierzam?
Twoje stwierdzenie, że jesteś inteligentniejszy od grzesczesa jest zupełnie błędne, bo nie podparte żadnymi faktami.
zbulwersowałam się
krzykun napisał(a): I tak nic mi sie przewaznie nie udaje, a im wazniejsza sprawa tym wieksze praedopodobienstwo ze mi sie to nie uda.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości