Samoocena

(wypowiedz się)

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 19:40

Jestem ciekaw jaką macie samoocenę. taką wewnętrzną, swojej osobowości. W 100% poważnie, już bez przejawów skromności. Sam niedawno się trochę podsumowałem i stwierdziłem, że tak naprawdę mam bogate wnętrze(duchowe)... Moze to złe wnioski, ale w gruncie rzeczy nie mam wielu złych cech, np. takie lenistwo, troche pazernośc, moze pycha(jeżeli jest czym)...

A Wy jak siebie oceniacie?
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 19:45

Uhu.

Egoizm, egoizm i jeszcze raz egoizm.
Poza tym- troszkę wiedzy, inteligencji, wredoty i uroku osobistego. :D
I ciut braku pewności siebie.
Saika

Samoocena

Postprzez niqus w 05 Sty 2010 19:48

kozer, problem polega na tym, że człowiek dostrzeże drzazgę w oku drugiego, a belki w swoim nie.

poza tym, człowiek kreuje swoją postać pod publiczkę. znaczy to tyle, że człowiek potrzebuje innych ludzi by pokazać im jaki jest.

ja wam nie będę pisać o tym, co o sobie sądzę, bo by to było długie i smętne :P
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 19:50

Niqus, prosimy!!!

Wyrzuć to z siebie. :D

[ciekawa]
Saika

Samoocena

Postprzez niqus w 05 Sty 2010 19:54

nie, bo to jak ja siebie odbieram, jest dla mnie zbyt osobiste i nijak się ma do tego, jak wy mnie odbieracie.

oczywiście mogłabym o sobie napisać "narcyz, pozjadała wszystkie rozumy, alfa & omega" ale to tylko wierzchołek góry lodowej... ba! to pyłek na szczycie :P
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 20:15

A ja to co, cała się odsłoniłam? :P
No way, za dużo, za smętnie.
Saika

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 20:26

Jak dla mnie to czasami zbyt na siłe próbuję coś zrobić. I wyuczona wredota którą się świetnie posługuję.
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 20:34

czyli wszyscy stylizujemy się na pewnego genialnego diagnostę... :P
Saika

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 21:09

Hmm... powiedzmy, że tą wredotę miałem wrodzoną ,tylko przyszło mi się anuczyć ją posługiwać z takim wyczucie, żeby samemu być fair. No nie powiem, House mi pomógł, ale on tak wpadł w trakcie :D
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 21:19

He he jakoś bardziej Go lubiłam przed przemianą...
Ale to osobny temat.

Pisałam, że wg facebooka jestem Housem? :D 8-)
Saika

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 21:42

Nie :D

How it's possible?
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 21:58

Test.
Jedna z przyczyn, dla których jeszcze mam tam konto. :D
Saika

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 22:09

Haha ;) No to musisz miec ubaw :)
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 22:10

Heh.

Ale coś w nich jest.
Saika

Samoocena

Postprzez niqus w 05 Sty 2010 22:38

Saika, stanowczo za często odchodzisz od tematu właściwego. zastanawiam się czy dać ci warna tera, czy następnym razem jak cię na tym przyłapię :P

temat o serialach jest gdzie indziej, tam możecie rozkładać psychikę House'a na czynniki pierwsze; a o facebooku w temacie o stronach internetowych :P

ty kozer też nie jesteś bez winy, bo ją podjudzasz :P
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Samoocena

Postprzez Kozer w 05 Sty 2010 22:45

Wybacz mi o zielona ^-.-^

Ale daj luz, mimo wszystko każda wypowiedź ma w sobie jakiś zwiazek z tematem głównym.

Jestem cwany - nie wiem czy to cecha pozytywna czy negatywna...
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Samoocena

Postprzez Saika w 05 Sty 2010 23:30

Uhu, teraz baczność, Niqus przyszła...

Kajam się w prochu i popiele...

Swoją drogą- stanowczo zbytnio teoretyzuję i popadam w dygresje. :oops:
Saika

Samoocena

Postprzez Darth Dream w 06 Sty 2010 01:50

No cóż, wiem, że nie jestem idealny, ale dążę do udoskonalenia się pod każdym możliwym względem. Chyba dobrze mi to wychodzi. Wydaje mi się, że jestem całkiem sympatyczny. W niektórych dziedzinach uważam się za speca jakich mało, w niektórych zdaję sobie sprawę, ze jestem totalnym laikiem i nie udaję, że wiem więcej, niż wiem. Nie zadzieram nosa, nie robię takiej miny. Mam pryszcze, nawet całkiem sporo (choć nie aż tyle, ile w gimnazjum) i mam wrażenie, że to odpycha ode mnie kobiety. A to nie moja wina, mam to w genach po matce. Dbam o cerę. Często się myję, stosuję różne kosmetyki - ale bez przesady. :mrgreen: Teraz zapuszczam włosy, brodę i wąsy - wg mnie to wygląda świetnie, a jeśli ktoś myśli inaczej, to mam to gdzieś.

Jeszcze może bym coś napisał, ale chyba na razie starczy, nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream
Użytkownik Roku 2010, Wirtuoz Słowa 2010 i 2011

Dołączenie: 23 Sty 2009 22:41
Miejscowość: In a galaxy far, far away...

Samoocena

Postprzez Saika w 07 Sty 2010 00:40

Dream, muszę przyznać Ci jedną rzecz- teraz wstyd mi, że źle Cię na początku oceniałam.

Ale mnie wówczas poniosło!! :oops:
Saika

Re: Samoocena

Postprzez Darth Dream w 07 Sty 2010 01:14

Saika napisał(a):Dream, muszę przyznać Ci jedną rzecz- teraz wstyd mi, że źle Cię na początku oceniałam.

Dobrze mnie wtedy oceniłaś. :mrgreen: tzn. na dzień tamtejszy
Saika napisał(a):Ale mnie wówczas poniosło!! :oops:

I mnie też. Byłem mały gówniarz wtedy, znany na forum fanów Dream Theater pod nickiem dream92 :mrgreen: myślałem, ze DT to potęga, a LP nie są nawet godni wylizać im butów. Co prawda, ciągle uważam, że DT to potęga, ale urosła moja tolerancja, a LP wzbudziło mój podziw i szacunek pod niektórymi względami.
Pamiętam, że pokłóciłem ostro się z Tobą i Królową Potępionych, a poszło o głupoty. Zniszczyłaś mnie w tej dyskusji, moje argumenty były dziecinne i głupie, niedorzeczne i bezsensowne, podczas gdy Twoje - wzorcowe, logiczne. Wściekałem się, że trafiłem na kogoś mądrzejszego niż ja. A zaraz następnego dnia zostałem zjechany na forum Old School of Metal Traditions za to, ze słucham DT. Moi przeciwnicy twierdzili, że DT pożarła komercja, a oni sami zjadają własny ogon. Wkurzyłem się już totalnie i stwierdziłem, że byłem w stosunku do Was trochę niesprawiedliwy. Dlatego zawitałem ponownie na nasze forum na NK i starałem się być grzeczny. Cieszę się, ze to zrobiłem, bo nie przywędrowałbym później tutaj, na to wspaniałe forum fanów LP, które podoba mi się o wiele bardziej od forum fanów DT. Fani DT nie doceniają LP, są zapatrzeni w Metallicę, Iron Maiden, Rammsteina i wiele zespołów progmetalowych (nie mówię, że są to złe kapele, ale oni je ubóstwiają, a LP gnoją do 3. ligi - całkiem niesprawiedliwie). Wydaje im się, ze jak słuchają DT, to są lepsi od innych, np. tych, co słuchają LP. A to nieprawda, bo jak już gdzie indziej pisałem, każdy gatunek muzyki jest dobry.

Nie wiem, czy ta wypowiedź pasuje do topicu "Samoocena", ale trochę tutaj pisałem na ten temat, tak mniej więcej. ;)
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

Samoocena

Postprzez Saika w 07 Sty 2010 01:20

He he i tak Cię wówczas oceniłam- jako gostka, który się szarogęsi tylko dlatego, że słucha mega-super-hiper kapeli. I... wytoczyłam wszystkie możliwe działa. :oops:
Z cytatami z ziona włącznie.

Cóż, nie mogłam nie bronić kapeli, do której miałam taki sentyment... :mrgreen:
Saika

Postprzez Darth Dream w 07 Sty 2010 01:59

Rozumiem. :mrgreen:

Było, minęło. Nastały nowe czasy.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

Samoocena

Postprzez Saika w 07 Sty 2010 15:22

Jep, ale byłam niesprawiedliwa, zaborcza i impulsywna, a to bardzo, bardzo źle. :oops:
Bo przecież w porządku z Ciebie facet.
Nie miałam prawa Cię obrażać.
Saika

Postprzez Darth Dream w 07 Sty 2010 15:27

Dobra, już nieważne. Też byłem impulsywny i niesprawiedliwy, i pewnie tak to cię zezłościło, że zrobiłaś się taka sama dla mnie. Tak już jest.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

Samoocena

Postprzez Saika w 07 Sty 2010 15:36

Uhu, rzeczywiście w Twoich postach zobaczyłam siebie...
Saika

Następna

Powróć do Poważne dyskusje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości