Hs_Cz@rnY napisał(a):Myślałem, że czegoś się dowiem od młodej ładnej nauczycielki ;D

LFKP napisał(a):typowy facet xD
EMOkiss napisał(a):bratnia dusza normalnie
EMOkiss napisał(a):ująłeś w słowa to co czułam...

ZuzaBr. napisał(a):Hs_Cz@rnY - zauważyłam że tam gdzie piszesz i się udzielasz pojawiają się taki bardzo poważne tematy...Wiesz co... Chyba działasz na ludzi

ZuzaBr. napisał(a):Hs_Cz@rnY - zauważyłam że tam gdzie piszesz i się udzielasz pojawiają się taki bardzo poważne tematy...Wiesz co... Chyba działasz na ludzi

zwieR.Z. napisał(a):Po prostu tego nie pojmuję. Wygląda to trochę tak, jakby (przynajmniej w przeszłości) każdy gorszy dzień był dobrym pretekstem do poharatania swojego ciała.
zwieR.Z. napisał(a):Wybaczcie, ale nie wierzę, żeby niemal 100% dyskutujących tutaj rzeczywiście miało problemy, które w jakiś sposób usprawiedliwiałoby takie zachowanie
zwieR.Z. napisał(a):Choć tyle dobrego, że teraz widzicie, że była to szczenięca głupota.

zwieR.Z. napisał(a):Czy tylko ja na tym forum nie próbowałem odebrać sobie życia? Na Boga, co z Wami?

I przyznaj każdy z nas ma jakiś problem... Nie wierzę, że Ty akurat jesteś bezproblemowy i nic nie zakrząta Twoich myśli... ;/
No i jeśli jesteś tak hmm entuzjastycznie nastawiony do tego, że 7/9 osób się cięło...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości