Nasz Orzełek z Wisły dobrą formą się nie popisuje od dłuższego czasu i szczerze wątpię żeby nas czyms pozytywnie zaskoczył. W sumie przekonamy sie za kilka miesięcy. Ostatni sezon był bardzo przyjemny mimo to że tryumfowała drużyna której szczerze nie trawię (Austria), Norwegowie oraz Finowie dawali radę co mnie bardzo cieszy
Jestem niemal pewna ze kolejny sezon to będzie porażka za porażkę, szczególnie dla Finów... Zakończenie kariery przez Mistrza Janne Ahonena, bardzo poważna kontuzja Janne Happonena (złamana kość udowa) oraz ponowne wydalenie z kadry Harriego Olliego (że też idiota nic nie zmądrzał :/) więc narodowa kadra fińska została bez najlepszych zawodników. Zostali teraz jacyś gówniarze i Matti "kocham swoją kanapę" Hautameaki który dobrą formą też nie może się pochwalić od dłuższego czasu
Tegoroczne LGP też nie wzbudza zachwytu, marna forma Norwegów, Finów również. Ale w sumie nie ma co podchodzić do tego poważnie bo to tylko Letnie Grand Prix. Chociaż miło by było popatrzeć jak ktoś kopie tyłki Austriakom, szczególnie smarkowi Schlierenzauerowi :/
Mogę się pochwalić że już za tydzień zobaczę moich skandynawskich lotników w akcji w Zakopanem
Znajdzie się na tym forum choć jeden miłośnik tego sportu?