Zaraz, zaraz. Ostatniego posta napisałeś o 12:04. Ja do tego tematu wszedłem 20 minut później i Twoja wiadomość już była zaktualizowana o link do poprawionej wersji. Biorąc pod uwagę czas stworzenia pliku dźwiękowego, wrzucenia na serwer i edycji wiadomości, te poprawki zajęły Ci około 10-15 minut.
Patrząc na Twoje dotychczasowe dokonania, dochodzę do wniosku, że podążasz śladami bartaza i idziesz na ilość, a nie na jakość. Bardziej zależy Ci żeby szybko coś stworzyć, niż żeby stworzyć coś dobrego i wartościowego. Odniosłem wrażenie, że jesteś dumny z tego, że siedziałeś nad utworem "aż" 2 godziny. Prawdę mówiąc, brzmi to troszkę śmiesznie, bo mi na przykład zrobienie jednego kawałka zajmuje średnio około 20 godzin.
Naprawdę, układać gotowe sample potrafi każdy. Mają dopasowany rytm, dopasowaną tonację i pozostaje je tylko przeciągnąć myszką do okna aranżacji. I choćby nie wiem jaką przyjemność Ci to sprawiało i jak dobrze by te utwory brzmiały, to my tak naprawdę nie mamy czego oceniać, bo 95% roboty odwalił producent sampli, a nie Ty.
Daj szansę FL Studio. Próbuj, klikaj ile wlezie, sprawdzaj co daje jaki efekt. Ja na początku też nijak tego programu nie ogarniałem i szybko się poddałem. Po kilku miesiącach jednak usiadłem znowu i cierpliwie do wszystkiego dochodziłem. Nie skorzystałem przy tym z ani jednego tutoriala, tylko sam sprawdzałem kolejne funkcje. To naprawdę nie jest żadna filozofia, wystarczy cierpliwość.
Po 2 godzinnym siedzeniu nad programem o nazwie "Robota"
Ok, teraz to nam chyba jakiś kit wciskasz. Mógłbyś podać link do tego programu?