Snooker

(Kubica, Smolarek, Gołota...)

Snooker

Postprzez MrPavvelo w 20 Kwi 2010 19:43

nie widziałem jeszcze takiego tematu, więc postanowiłem założyć. oglądam mecze w snookera chyba od 2 lat. od 17 kwietnia na Eurosporcie lecą MŚ właśnie w tą odmianę gry w bilarda.

dziś oglądałem mecz O'Sullivana z Liangiem, którą wygrał chyba ten pierwszy, ale już mi przechodziło przez myśl, że przegra. prowadził 9-3 (19), a potem zryw Chińczyka, lecz skończyło się chyba na 10-7 (nie wiem, bo nie oglądałem do końca).
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Snooker

Postprzez Zaki w 12 Maj 2010 14:20

Jak już kiedyś pisałem jestem wielkim fanem tej dyscypliny sportu. Transmisje Eurosportu śledze od kiedy skończyłem 10 lat. W snookera też sam grywam, ale cienko mi idzie. W Warszawie mam kilka klubów snookerowych do których czasem wpadam. Ostatnio nawet na stole obok mnie grał sam Rafał Jewtuch (Komentator Eurosportu i były Mistrz Polski w Snookera). Ostatnia afera wywołana przez Johna Higgins'a chyba sporo obniży rangę tego sportu, ale mam nadzieje, że z każdym dniem fanów będzie przybywać. Sam staram się zainteresować kumpli, ale z marnym skutkiem :P
"Cry to yourself,
Nothing will help,
It's too late to change what's been done"

Image
Awatar użytkownika
Zaki

Dołączenie: 26 Cze 2009 01:30
Miejscowość: Warszawa

Snooker

Postprzez MrPavvelo w 13 Maj 2010 15:41

afera wywołana przez Johna Higgins'a

gdyby Higgins rzeczywiście ustawiał mecze to ja nie mam pytań.

ja w snookera nigdy nie grałem, ale za to gram codziennie w szkole (na małym i zepsutym, ale nieważne) na stole w ósemkę i co jakiś czas na prawdziwym.
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Powróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości