Przypominam, że poczynając od tego survivoru głosowanie już zawsze będzie trwać 24 godziny.
Papercut One Step Closer With You Points of Authority Crawling Runaway By Myself In the End A Place for My Head Forgotten Cure for the Itch Pushing Me Away My December High Voltage (Remix)
High Voltage (Remix) - na pewno lepszy od oryginału, ale na tle reszty wypada słabo.
Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres.
Papercut One Step Closer With You Points of Authority Crawling Runaway By Myself In the End A Place for My Head Forgotten Cure for the Itch Pushing Me Away My December
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres.