You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny
Czego nie lubię w Wth>You? Wszystkiego poza krzykiem na samym początku. W porównaniu do oryginału remiks jest taki... niemrawy, bez polotu. Elektronika była w With You najlepsza, tutaj zupełnie jej nie czuć. Dość powiedzieć, że zawsze omijam ten utwór słuchając płyty.
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres.
a podobno nie miało być takich pytań i komentarzy pani moderator. /niqus/ o rly? specjalnie dla Ciebie prześledziłam wszystkie 3 dotychczasowe tematy i w żadnym nie było napisane, że nie należy pytać innych użytkowników o uzasadnienie swojego wyboru byłam ciekawa, co Soriemu się nie podoba w tej piosence i uzyskałam odpowedź. czy ją skomentowałam?
You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny
Kozer, czemu teraz głosujesz na Kyur4 Th Ich? Wcześniej przecież głosowałeś na My{Dsmbr. ^^
Pytam tylko z ciekawości
Przesłuchałem oba kawałki i stwierdzam, że wcześniej popełniłem błąd. Z Cure For The Itch zabrano wszystko to, co dobre. Natomiast My{Dsmbr jest inną i jednak troszkę ciekawszą wersją od oryginału. Coś czuję, że w tym survivorze zdanie będę często zmieniał
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres.