The Blackout

(wszystko poza Linkin Park)

The Blackout

Postprzez Polik w 25 Gru 2009 12:55

Witam ;) Zna ktoś może ten zespół? Jeśli nie to polecem. Zaproponował mi go kolega z kilkoma innymi zespołami takimi jak: Skillet, Pain, Rise Against(ale o nich już w innych tematach). Polecam ich ostatnią płytę wydaną właśnie w 2009r. która zwie się "The Best In Town". Zespół prezentuje muzykę Post-Hardcore i Screamo. Co tu będę dużo pisał zapraszam do słuchania :D .
I wanna run away
Never say goodbye
I wanna know the truth
Instead of wondering why
Polik

Dołączenie: 11 Gru 2009 22:50

The Blackout

Postprzez kasiek w 20 Wrz 2011 17:21

tak ja znam:) ostatnimi czasy poznałam kilka zespołów i właśnie The Blackout się załapał.
a najbardziej lubię ,,the devil inside'' albo "this is our time"
Awatar użytkownika
kasiek

Dołączenie: 23 Maj 2011 20:22
Miejscowość: Górzno

The Blackout

Postprzez numetalpl w 24 Wrz 2011 16:16

Hahahahahahahaha screamo, błagam, jak się nie znasz, to nie pisz
Image
numetalpl

Dołączenie: 04 Sie 2010 15:43

The Blackout

Postprzez _Ev_ w 24 Wrz 2011 20:26

numetal, wnioskuję, że Ty zaraz po urodzeniu wchłonąłeś wszelką wiedzę, jaką Matka Ziemia posiada i jesteś ekspertem we wszystkich dziedzinach.
Nie rozumiem, jak możesz jechać po wszystkich, którzy ośmielą się mieć gust inny niż Twój, albo zdarzy im się w czymś pomylić. Naprawdę, mogłeś się wyrazić z większą kulturą.

The Blackout, powiem szczerze, znam tylko z jednej piosenki, którą grali ostatnio w Esce Rock. Całkiem przyjemny kawałek. Jak zapoznam się z całokształtem ich twórczości, powiem więcej

PS. Numetal, zmień sygnę, bo Ci moderacja warna wlepi.
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

The Blackout

Postprzez numetalpl w 25 Wrz 2011 08:50

Przecież nie jadę po nim za to że ma inny gust, niech sobie słucha czego chce, ale sie ładnie wyjeb** pisząc że to screamo

I do szanownej moderacji, to ze za duża sygna to już wiem, ale głupia ????????????? prosze o uzasadnienie tego, bo czymś takim, to ja śmiało stwierdzam że połowa forum ma głupi podpis.
Image
numetalpl

Dołączenie: 04 Sie 2010 15:43

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości