The Catalyst - Remix

(audio/video)

The Catalyst - Remix

Postprzez kalik95 w 17 Lip 2010 19:56

No zrobiłem na ten konkurs LP ten mix ale tak sobie mi wyszedł. Chciałbym w tym momencie żebym nie zajął tylko ostatniego miejsca.

http://www.indabamusic.com/submissions/show/23026
kalik95

Dołączenie: 17 Lip 2010 19:52

Re: The Catalyst - Remix

Postprzez Nirvan w 17 Lip 2010 21:10

Ważne ze ktoś cos robi ;) , ja się spodziewałem że polacy będą robili w fulll remixów a tu tylko 3 widze .
I szkoda ze prawie nikt nic nie komentuje z nich :/

A co do twojego mixu to próbuj próbuj, z czasem będzie ci coraz lepiej wychodzilo bo fakt że nie wyszedl ci najlepiej .
Ale to też kwestia oprogramowania, najlepszy do tworzenia utworów moim zdaniem jest FL studio, ZWierz w nim robi, ja też ;)
Awatar użytkownika
Nirvan

Dołączenie: 14 Lip 2010 09:57

Postprzez kalik95 w 17 Lip 2010 22:50

Nirvan napisał(a):Ważne ze ktoś cos robi ;) , ja się spodziewałem że polacy będą robili w fulll remixów a tu tylko 3 widze .
I szkoda ze prawie nikt nic nie komentuje z nich :/

A co do twojego mixu to próbuj próbuj, z czasem będzie ci coraz lepiej wychodzilo bo fakt że nie wyszedl ci najlepiej .
Ale to też kwestia oprogramowania, najlepszy do tworzenia utworów moim zdaniem jest FL studio, ZWierz w nim robi, ja też ;)

Ja używałem Audacity [bo jest darmowy]. A FL jest płatny [już kiedyś z niego korzystałem i nie ogarniałem go trochę]. A można zastąpić ten mix, który już wstawiłem, czy muszę skasować i dodać nowy?
kalik95

Postprzez Nirvan w 18 Lip 2010 11:13

kalik95 napisał(a):A można zastąpić ten mix, który już wstawiłem, czy muszę skasować i dodać nowy?

Trzeba usunąc(usuną się też głosy) i dopiero można dodać nowy, wiem bo sprawdzałem kilka razy :D
Awatar użytkownika
Nirvan

Postprzez kalik95 w 18 Lip 2010 11:46

Nirvan napisał(a):
kalik95 napisał(a):A można zastąpić ten mix, który już wstawiłem, czy muszę skasować i dodać nowy?

Trzeba usunąc(usuną się też głosy) i dopiero można dodać nowy, wiem bo sprawdzałem kilka razy :D

A może być i 1. i 2.?? A, i są w necie jakieś tutoriale, które w 1 dzień nauczą mnie ogarnąć tego FL Studio?
kalik95

Postprzez Nirvan w 18 Lip 2010 12:00

kalik95 napisał(a):A może być i 1. i 2.?? A, i są w necie jakieś tutoriale, które w 1 dzień nauczą mnie ogarnąć tego FL Studio?

o 1. i 2. ? nie zrozumiałem :D

W jeden dzień no raczej czegos dobrego odrazu nie zrobisz, ja samemu się uczyłem FLa, tylko obejrzałem jeden mały tutorial 6 minutowy żeby troche ogarnąć interface i to wszystko, jutro wyjeżdzam i dzisiaj nie mam czasu dlatego, a tak to bym postarał się zrobić tutorial jakiś lepszy :/
Awatar użytkownika
Nirvan

Postprzez kalik95 w 18 Lip 2010 12:14

Nirvan napisał(a):
kalik95 napisał(a):A może być i 1. i 2.?? A, i są w necie jakieś tutoriale, które w 1 dzień nauczą mnie ogarnąć tego FL Studio?

o 1. i 2. ? nie zrozumiałem :D

No czy mogę wstawić 2 materiały czyli że ten pierwszy zostanie i będzie jeszcze na dodatek drugi ; ) Rozumiesz?

Nirvan napisał(a):W jeden dzień no raczej czegos dobrego odrazu nie zrobisz, ja samemu się uczyłem FLa, tylko obejrzałem jeden mały tutorial 6 minutowy żeby troche ogarnąć interface i to wszystko, jutro wyjeżdzam i dzisiaj nie mam czasu dlatego, a tak to bym postarał się zrobić tutorial jakiś lepszy :/

Okeii poszukam czegoś ; )
kalik95

Postprzez Nirvan w 18 Lip 2010 16:29

kalik95 napisał(a):No czy mogę wstawić 2 materiały czyli że ten pierwszy zostanie i będzie jeszcze na dodatek drugi ; ) Rozumiesz?

Nie można dwóch prac :D
Awatar użytkownika
Nirvan

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości