No zrobiłem na ten konkurs LP ten mix ale tak sobie mi wyszedł. Chciałbym w tym momencie żebym nie zajął tylko ostatniego miejsca.
http://www.indabamusic.com/submissions/show/23026
Nirvan napisał(a):Ważne ze ktoś cos robi, ja się spodziewałem że polacy będą robili w fulll remixów a tu tylko 3 widze .
I szkoda ze prawie nikt nic nie komentuje z nich :/
A co do twojego mixu to próbuj próbuj, z czasem będzie ci coraz lepiej wychodzilo bo fakt że nie wyszedl ci najlepiej .
Ale to też kwestia oprogramowania, najlepszy do tworzenia utworów moim zdaniem jest FL studio, ZWierz w nim robi, ja też
kalik95 napisał(a):A można zastąpić ten mix, który już wstawiłem, czy muszę skasować i dodać nowy?
Nirvan napisał(a):kalik95 napisał(a):A można zastąpić ten mix, który już wstawiłem, czy muszę skasować i dodać nowy?
Trzeba usunąc(usuną się też głosy) i dopiero można dodać nowy, wiem bo sprawdzałem kilka razy
kalik95 napisał(a):A może być i 1. i 2.?? A, i są w necie jakieś tutoriale, które w 1 dzień nauczą mnie ogarnąć tego FL Studio?
Nirvan napisał(a):kalik95 napisał(a):A może być i 1. i 2.?? A, i są w necie jakieś tutoriale, które w 1 dzień nauczą mnie ogarnąć tego FL Studio?
o 1. i 2. ? nie zrozumiałem
Nirvan napisał(a):W jeden dzień no raczej czegos dobrego odrazu nie zrobisz, ja samemu się uczyłem FLa, tylko obejrzałem jeden mały tutorial 6 minutowy żeby troche ogarnąć interface i to wszystko, jutro wyjeżdzam i dzisiaj nie mam czasu dlatego, a tak to bym postarał się zrobić tutorial jakiś lepszy :/
kalik95 napisał(a):No czy mogę wstawić 2 materiały czyli że ten pierwszy zostanie i będzie jeszcze na dodatek drugi ; ) Rozumiesz?
Powróć do Muzycznie i wizualnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości