Poczekajmy do jutra

Przydałoby się więcej gitary i liczę na rap Mika
Według mnie genialny kawałek. Teraz kiedy usłyszałem go w całości wręcz odleciałem. Elektronika, rap, no i pojawia się też gitara. Świetne! Ale w reszcie utworów z ATS licze na więcej gitary.

smolarek napisał(a):Coraz bardziej się przyzwyczajam do "nowego" Linkin Park. Nie jest to jakaś super, ekstra piosenka, ale pewnie jeszcze się bardziej przyzwyczaję. Oceniam ją całą na 7/10.
stu napisał(a):LP weszło na wyższy poziom! Ten kawałek ma kopa choć nie jest oparty na gitarach! Multum nowych dźwięków, które wcześniej były dla LP obce!

Sori napisał(a):Rock progresywny? Bez przesady, może i utwór jest bardziej złożony niż WID albo ND, ale żeby od razu rock progresywny? Nie ma szans.
stu napisał(a):Ten kawałek ma kopa choć nie jest oparty na gitarach! Multum nowych dźwięków, które wcześniej były dla LP obce!

Sori napisał(a):A Hybrid Theory albo Meteora to co, nie sałatki? To również mieszaniny najróżniejszych stylów. Linkin Park robią to co zawsze - łączą elementy różnych gatunków muzycznych, po prostu teraz używają innych składników.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości