Bo w rok temu było duzo nagrań np. na YT.

I bym chętnie wydał dwa razy tyle co na bilet i przejazd by usłyszeć na koniec koncertu High Votlage... ehhh :]

nataku napisał(a):02.08.2009 Gräfenhainichen, Germany, Ferropolis 'Stadt aus Eisen', European Tour
na ten idę.
zwieR.Z. napisał(a):High Voltage jest w czołówce utworów, które najbardziej chciałbym usłyszeć ponownie, jednak zdecydowanie nie na końcu koncertu.
Mam cichą nadzieję, żę przywrócą też takie utwory jak Figure.09, Nobody's Listening i With You.
Bleedin' Raindrops napisał(a):nataku napisał(a):02.08.2009 Gräfenhainichen, Germany, Ferropolis 'Stadt aus Eisen', European Tour
na ten idę.
Też bym chciała iść a wiecie można gdzie bilety kupić...?
i po ile są?

sochagol napisał(a):Miałem w planie jechać na koncert do Niemiec, ale rodzice mnie nie puszczą, może za rok jak będę miał to 17 lat i uda mi się namówić siostrę. Ehhh dzieci mają ciężkie życie.
Bleedin' Raindrops napisał(a):kurde ale drogo te bilety to na polskie bedzie kolo 300 zł

sochagol napisał(a):Miałem w planie jechać na koncert do Niemiec, ale rodzice mnie nie puszczą, może za rok jak będę miał to 17 lat i uda mi się namówić siostrę. Ehhh dzieci mają ciężkie życie.
nataku napisał(a):sam bilet 60 euro
LDC napisał(a):wszystkim co jadą życzę udanej zabawy, szczególnie jeśli się pokrywa z moim pojęciem o niej, czyli:
Pushing Me Away
Robak napisał(a):fakt, bardzo drogo. nie mówiąc o transporcie, jakimś noclegu itd.

Setlist:
01. Given Up
02. From The Inside
03. Somewhere I Belong
04. No More Sorrow (w/ long intro)
05. Lying From You
06. Points Of Authority (no intro or outro; album version)
07. What I've Done (w/ AMBO intro)
08. Leave Out All The Rest
09. Numb
10. Breaking The Habit
11. Shadow Of The Day
12. Crawling (w/ Hands Held High intro)
13. In The End
14. Bleed It Out (w/ possible new intro? drum solo at the beginning as well, then slow -> fast outro)
------------------------------
15. New Divide
16. Faint (w/ extended outro, same as MTM cycle)
17. One Step Closer (w/ 2007 intro)

To dopiero 1-szy koncert ;p

zwieR.Z. napisał(a): Wszystko wskazuje na to, że jeśli będą zmiany, to tylko kosmetyczne(...). Jeśli chodzi o LP, to dam sobie rękę uciąć, że mają zamiar trzeci rok z rzędu grać te same utwory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości