Jeszcze Doktora House'a czasami obejrzę, a tak to chyba nic. No i Spadkobiercy

Dead_Slayer napisał(a):Ostatnio zacząłem oglądac serial ,,Ja w Kapeli" Leci na Disney XD

Kozer napisał(a):Powiedzmy tak - TV nie oglądam, ale często z przymusu jestem zalewany dźwiękiem z odbiornika, który mam mniej więcej za plecamiTak więc bardzo lubię wspominaną Rodzinkę.pl, poza tym świetne są Kości. Do tego na własną rękę oglądałem na bieżąco Dr. House'a

Melliana napisał(a):Współlokatorki namówiły mnie wczoraj na oglądanie How I Met Your Mother. To jest GENIALNE!!Już dawno się tak nie śmiałam.
I kocham Barneya, jest świetny.
tylko tyle mam do powiedzenia
koleś i jego cięty język wymiatają po całości. w sumie mogę powiedzieć, że głównie przez niego dotrwałam do końca empoisonne napisał(a):Nikt nie oglądał nigdy The Big Bang Theory? Czuje się samotna. To chyba jedyny serial z którym ostatnio nadążam, bo mi czasu brakuje. Resztę na Comedy Central oglądam na wyrywki.
MoniaG napisał(a):Co do "Pretty Little liars" to namawiano mnie na niego ale jakoś nie miałam czasu.

empoisonne napisał(a):Nikt nie oglądał nigdy The Big Bang Theory? Czuje się samotna.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości