Ulubiony członek?

(BBB, Chazy Chaz, Spike Minoda, PhiPhi, Bourdie, Mr Hahn)

Wasz ulubiony członek zespołu?

Chester Bennington
96
49%
David Farrell
5
2%
Mike Shinoda
71
36%
Rob Bourdon
13
6%
Brad Delson
6
3%
Mr. Hahn
3
1%

Razem głosów : 194

Ulubiony członek?

Postprzez kronos1194 w 09 Sty 2011 18:31

Co prawda zagłosowałem na Mike'a. Jest on całym tym zespołem. Jednak pewne nagranie nie daje mi spokoju i sprawia, że gdy patrze na Delson'a przypomina mi się to nagranie przez co nie mogę powstrzymać śmiechu. Dlatego, jeśli ankieta nosiłaby nazwę "najśmieszniejszy członek" (lol teraz to dopiero głupio brzmi) na pewno zagłosowałbym na Brada.

Nagranie
Image
Awatar użytkownika
kronos1194

Dołączenie: 29 Cze 2009 19:12

Ulubiony członek?

Postprzez piotrek.gt w 09 Sty 2011 22:51

kronos1194 napisał(a):Co prawda zagłosowałem na Mike'a. Jest on całym tym zespołem.

Co masz na myśli? Bo wątpię w to, czy Mike by się sprawdził jako cały zespół xD
Image
Awatar użytkownika
piotrek.gt

Dołączenie: 14 Sty 2010 18:08
Miejscowość: Gdańsk

Ulubiony członek?

Postprzez NuclearMan w 10 Sty 2011 00:51

Kronos miał raczej na myśli, że Mike jest kwintesencją całego LP.
Awatar użytkownika
NuclearMan

Dołączenie: 08 Mar 2010 21:32

Ulubiony członek?

Postprzez KaT w 10 Sty 2011 02:43

Wybieram Mike'a za wszystko co robi, jego grafiki, wokal, rap, bity, LPTV, założenie LP (szczyt <3). Przy całym moim kulcie czarnego rapu i mimo tego bardziej zwracam się w stronę The Hives niż LP Mike zawsze jest był i będzie genialny w tym co robi, a robi bardzo dużo. Carry Me Away <3
Ludzie mnie nienawidzą, bo jestem bogaty, przystojny i świetnie gram w piłkę
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Dołączenie: 07 Wrz 2010 23:34

Ulubiony członek?

Postprzez Kozer w 10 Sty 2011 02:44

Ja żaluję, że nie mogę zmienić głosu. Dałem na Roba, bo miał mało. Nie w tym rzecz... Rob jest cichy to i małe notowania ma, Mike'a uwielbiam za kontakt z fanami, jego blog, podejście do nas, fenomenalny humor. I za pracę włożoną w zespół.
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Ulubiony członek?

Postprzez blackout. w 10 Sty 2011 15:04

Powiem, że zagłosowałem na Mike'a (co już pisałem), ale doceniam i lubię wszystkich.

Mike'a - za założenie LP (najlepsza decyzja w jego życiu ;) ), za to, że widać, że lubi tworzyć muzykę, za świetne rapowanie, za fajny i łagodny śpiew, za to, że umie grać na tylu instrumentach (gitara, keyboard), za to, że jest dobrym grafikiem.
Chestera - za wspaniały głos, za poczucie humoru i nic już więcej nie mogę wymyślić, ale uplasowałbym go na 3 miejscu w rankingu Linkinów.
Mr. Hahna - za dobre scratche, za wielkie poczucie humoru, za dystans do siebie.
Phoenixa - za to, że... po prostu go lubię i szanuje. Jest częścią wspaniałego zespołu.
Roba - za to, że dobrze gra na bębnach, za to, że się nie wychyla i co prawda jest w cieniu Mike'a, Chestera i Brada, to potrafi się do tego przystosować i widać, że to mu pasuje.
Brada - za bardzo dobrą umiejętność gry na gitarze, za wspaniałe solówki (The Little Things Give You Away), za poczucie humoru, za fajne fryzury i byłbym zapomniał - założenie LP. :)

Ranking :

1. Mike
2. Mr. Hahn
3. Chester
4. Brad
5. Phoenix
6. Rob

Podsumowując : cały LP jest świetny. ;)
dawniej smolarek
Image
Image
Awatar użytkownika
blackout.

Dołączenie: 25 Cze 2010 20:50

Re: Ulubiony członek?

Postprzez kronos1194 w 10 Sty 2011 16:24

piotrek.gt napisał(a): Co masz na myśli? Bo wątpię w to, czy Mike by się sprawdził jako cały zespół xD

No chodziło mi o to, że Mike, przez ten swój pracoholizm, robi najwięcej w zespole, w dodatku ze świetnym efektem! Jest dobry w tym co robi i bez Mike'a, ten zespół nie byłby tak fenomenalny...
Image
Awatar użytkownika
kronos1194

Postprzez Dead_Slayer w 13 Sty 2011 21:26

kronos1194 napisał(a): Dlatego, jeśli ankieta nosiłaby nazwę "najśmieszniejszy członek" (lol teraz to dopiero głupio brzmi) na pewno zagłosowałbym na Brada.

Nagranie

Widziałem to nagranie wcześniej. Jest super. Ma fajny głos. Większości całej przemowy nie rozumiem ale mniej wiecej można wyczuć że jest równie śmieszna. Ale w głosowaniu na najśmieszniejszego członka to wybierałbym raczej pomiędzu Joe, Mike'em i Chesterem... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24

Ulubiony członek?

Postprzez Dinnaroth w 16 Sty 2011 12:32

Nagranie

To nagranie mnie rozwaliło! :D Śmiech publiczności w momencie, gdy Brad śpiewa "i'm not a girl" bezcenny. :D
You are my shelter, my shoulder when I'm weary
But I'm the strongest man whenever you're close
With your loving, I'm something and you need to know
Awatar użytkownika
Dinnaroth

Dołączenie: 03 Maj 2010 20:24
Miejscowość: Kraków

Ulubiony członek?

Postprzez Dead_Slayer w 28 Sty 2011 10:10

Zrobił wtedy coś po czym go na pewno nie zapomną...
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24

Postprzez Number łan w 15 Lut 2011 16:32

Glosuję na Linkin Park !
Dobra, zagłosowałem na Chestera, uwielbiam jego dynamit w głośni, jego ryki. LP jest jednym wielkim członkiem, bo bez jednego z nich, nic by nie było takie samo. Każdy z nich jest świetny, w tym co robi !
Image
Awatar użytkownika
Number łan

Dołączenie: 01 Lut 2011 23:07

Postprzez mlodyworus w 28 Mar 2011 19:01

Mój to Chazy Chaz a dlaczego
1) niesamowity głos
2) świetny styl co do ubioru i fryzur nie licząc kolczyków (nie podoba mi się jego tatuaż, ma fajne płomienie na rękach i napis Linkin Park ale nie popieram tatuaży)
3) poczucie humoru (no nie mówcie że nie oglądaliście filmików z youtube typu linkin park funny jak nie to polecam mmm...mike shinoda)
4)i inne ...
mlodyworus

Dołączenie: 17 Mar 2011 16:26

Ulubiony członek?

Postprzez kronos1194 w 28 Mar 2011 19:51

Rozwalają mnie twoje posty :P opisz mi czemu nie popierasz tatuaży, a kolczyki tak, jak możesz oczywiście :P (ale raczej nie w tym temacie), oraz co znaczy ten 4 punkt "i inne", bo nie łapę... co inne?
Głos - osobiście uważam, że Mike ma ładniejszy :P dlatego bardziej podchodzą mi piosenki śpiewane/rapowane przez niego.
PS: ja wiem, że to denerwujące i w ogóle, jak każdy ci zawraca uwagę, ale używaj przecinków. Wiem, że się nie chce itd, ale posty są czytelniejsze. Sam kiedyś lałem na to i nawet tu można znaleźć moje stare posty w takiej formie jak twoje, jednak sam się przekonałem, że interpunkcja może zdziałać wiele.
Image
Awatar użytkownika
kronos1194

Ulubiony członek?

Postprzez 11chester11 w 09 Cze 2011 17:02

No Mike, No LP
No Chester, No LP
No Brad, No LP
No Dave, No LP
No Rob, No LP
No Joe, No LP

Wszyscy są świetni, ale moim zawsze będzie Chazy. Ma niesamowitą osobowość, talent, poczucie humoru, głowę pełną zapału i pomysłów na życie. Nie mówiąc o jego stylu - ma przynajmniej pomysł na siebie. Nie będę wam tu więcej gadać, bo będziecie uważaj mnie za FG Chestera, którą kiedyś byłam, ale już nie jestem chociaż na moim telefonie i ścianach pokoju przeważa Chaz :D
I take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear/for the last time
I won't trust myself with you

Dzięki wam chce mi się żyć...
Awatar użytkownika
11chester11

Dołączenie: 15 Maj 2011 11:42
Miejscowość: Mała wieś na Dolnym-Śląsku

Ulubiony członek?

Postprzez Mart w 10 Cze 2011 12:57

Zastanawiałam się między Mike'em, Chezem i Bradem.
Chester za jego głos, poczucie humoru i wewnętrzną siłę. I kocham jego krzyki :D
No ale Mike też jest świetny, taki wszechstronnie uzdolniony i te jego włosy :P I tak ogólnie
A Brad za gitarę :D

No więc hmm... Chez czy Mike? Mike czy Chez?
Dobra, niech już będzie Chester xD
"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła Cię na drugi plan
Czekanie sprawia ze gorzknieje cala słodycz w nas.."
Awatar użytkownika
Mart
Debiut Roku 2011

Dołączenie: 16 Maj 2011 14:33
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez 88HopeRoad w 14 Lis 2011 19:52

Głosuję na Roberta, bo zawsze to jego darzyłam największą sympatią. Podziwiam go jako skromnego, inteligentnego człowieka w tym szalonym świecie szoł biznesu. A poza tym gdy słucham piosenek LP, rytm perkusji wywołuje ciarki na moich plecach.
Image
Awatar użytkownika
88HopeRoad

Dołączenie: 14 Lis 2011 15:56
Miejscowość: Brzesko

Ulubiony członek?

Postprzez Robus97 w 17 Lis 2011 22:20

Zagłosowałem na Chestera jest moim ulubionym członkiem :)
Dlaczego? Przede wszystkim ma świetny głos, świetnie krzyczy, ma poczucie humoru , świetnie się ubiera, świetnie wygląda. Jego zachowanie w czasie koncertów, skoki, ruchy, wyraz twarzy gdy wydaje z siebie niesamowite screamy to jest piękne:)
Robus97

Dołączenie: 17 Lis 2011 21:58

Ulubiony członek?

Postprzez AmericanTragedy w 29 Lis 2011 11:14

Przyznaję, że Chestera kocham jednak najbardziej, ale rzecz oczywista szanuję cały zespół. Moja "miłość" do LP zaczęła się właśnie od usłyszenia piosenki "In The End" a głos Chestera po prostu mnie powalił na kolana :3
Image
Awatar użytkownika
AmericanTragedy

Dołączenie: 29 Lis 2011 10:54
Miejscowość: Bydgoszcz

Ulubiony członek?

Postprzez lostek815 w 01 Kwi 2012 18:16

Chester - niesamowity głos, zajebiste tatuaże, fajna osobowość i ogólnie ma gość styl. No i poczucie humoru ;]

Jednakże każdy członek zespołu jest ważny i nie wyobrażam sobie LP bez kogokolwiek z nich.
17.06.2008 - Czech Republic, Brno, Velodrom
02.08.2009 - Germany, Gräfenhainichen, Ferropolis
20.10.2010 - Germany, Berlin, O2 World
09.06.2012 - Poland, Warsaw, Pepsi Arena
Awatar użytkownika
lostek815

Dołączenie: 25 Mar 2011 18:49
Miejscowość: Żory

Ulubiony członek?

Postprzez szyszka w 17 Kwi 2012 17:05

ja zawsze wolałam Chestera. Nie znam żadnego innego muzyka, który potrafi śpiewać krzycząc :P
Awatar użytkownika
szyszka

Dołączenie: 17 Kwi 2012 17:01
Miejscowość: Szczecin

Ulubiony członek?

Postprzez chmuurek w 18 Kwi 2012 18:03

@Up, to znaczy, że znasz bardzo mało zespołów ;)

Ulubiony członek? Hm, wszyscy - bez wyjątku
Awatar użytkownika
chmuurek

Dołączenie: 09 Wrz 2009 21:14

Ulubiony członek?

Postprzez Arget w 22 Kwi 2012 18:59

Chester- jego piękny głos, cudowny krzyk napełniający energią poczucie humoru, świetny wygląd B-) i tatułaże. Ale oczywiście cenię też pozostałych członków zespołu. Bo bez nich nie byłoby LP! ;-)
The sun goes down
I feel the light betray me
Awatar użytkownika
Arget

Dołączenie: 16 Kwi 2012 18:12

Ulubiony członek?

Postprzez Alexx w 30 Kwi 2012 20:03

W sumie najbardziej lubię Chestera,za jego osobowość i w ogóle.Ale trudno mi było wybrać ulubionego członka,bo wszyscy są wspaniali :)
Awatar użytkownika
Alexx

Dołączenie: 19 Mar 2012 19:06

Ulubiony członek?

Postprzez empoisonne w 30 Kwi 2012 23:26

Kurcze, nie pamiętam nawet kiedy, ale zagłosowałam już na Chestera, a teraz po zastanowieniu w ogóle bym nie głosowała. :|
Bo lubię ich wszystkich, a każdego za kompletnie co innego i mogłabym się nad tym bardzo długo rozpisywać.
No, ale co tam.
Awatar użytkownika
empoisonne

Dołączenie: 31 Mar 2012 23:32
Miejscowość: Warszawa

Ulubiony członek?

Postprzez jellyfishh w 02 Maj 2012 19:06

ja też głosowałam na Chestera, ale tak naprawdę to lubię ich wszystkich tak samo i nie wyobrażam sobie LP bez któregoś z nich.
jellyfishh

Dołączenie: 30 Mar 2012 18:37

PoprzedniaNastępna

Powróć do Zespół

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości