Nominowani - trochę wyższy "próg" postowy bo faktycznie, od przybytku głowa może boleć, przy czym można by zgłosić jeszcze kogoś niespełniającego wymogów, jeżeli nie zdążył się wyróżnić, czy dobrze się zapowiada lub też od jakiegoś czasu mniej się udziela(np. nie wiem czy Dream się załapie a jemu się należy sam udział i to z topu listy).
Z pewną dozą nieśmiałości ale stwierdzam, że właśnie ta negatywna kategoria- *Najbardziej Irytujący Użytkownik-powinna być jednak uwzględniona w tegorocznym plebiscycie. To nic, że wygra tu Czarny, ale przynajmniej nie będzie w tej edycji tyle lukru.No i jeśli (jeśli) rozbudowujemy konkurs, to ja poproszę o kategorię Spamera Roku.
![]()
Na przyszłość proponuję tak w połowie roku robić nominację- niech do konkursu stają ci, których inni użyszkodnicy (;)) zgłoszą.

zwieR.Z. napisał(a): Minimalnej liczby postów raczej nie zmienię, ale wątpliwości budzi czas od ostatniego logowania. Trochę głupio by było, gdyby wygrał ktoś, kto nawet się o tym nie dowie, bo nie zaglądał tutaj od kilku ładnych tygodni i zwyczajnie dał sobie z forum spokój.

zwieR.Z. napisał(a): Takich osób jest ponad 50 i zastanawiam się, czy to nie za dużo.

Kozer napisał(a):Jestem za wszystkimi kategoriami. Tymi negatywnymi jak najbardziej też, ba, chcę więcej(może załapię jakiś bad-achievement)
Kozer napisał(a):(np. nie wiem czy Dream się załapie a jemu się należy sam udział i to z topu listy).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości