Nie było łatwo, nawet nie mogłem w całości skopiować swojego głosowania sprzed roku, bo zupełnie inne osoby są nominowane

Ale coś tu mam. Do 31 stycznia może jeszcze coś pozmieniam, choć wątpię, bo nie wiem, czy będę miał czas.
Użytkownik Roku
1. puszka
Darth Dream a long time ago but in our galaxy napisał(a):spokojna i grzeczna. Żadnych pyskówek ani kłótni. Po prostu wzorowa userka
2. visenna24 - jw.
3. Arti - edytuje posty, a to ważna rzecz

No dobra, nie tylko on, ale tak mi się rzuciło w oczy.
Ulubiony Użytkownik
1. kasiula - bo ją bardzo, bardzo lubię, za to, że po prostu jest

No, mogę tutaj walnąć ogromem przymiotników: inteligentna, mądra, oczytana, lecz wszyscy to przecież dobrze wiemy, prawda?
2. dEVil_inside - bo to miła, sympatyczna, ładna (bardzo podobna do mojej młodszej siostry, tej, co to odkurza wpół do dwunastej

) gościówka
3. bbartek - bo fajny jest, dobrze się z nim pisze o piłce nożnej
Wirtuoz Słowa
1. zwieR.Z. - bo pisze bezbłędne posty, zarówno jeśli chodzi o ortografię, interpunkcję i inne bzdety, są zawsze ładnie podzielone na akapity i w ogóle idealne.
2.
Darth Dream a long time ago but in our galaxy napisał(a):Melliana - nie od parady jest newswomanką.
3. nataku - chyba jej nie zauważamy, może dlatego, że rzadko się pojawia i nie jest specjalnie aktywna na forum, ale każdy jej post jest zredagowany bezbłędnie.
Najciekawszy Użytkownik
Darth Dream a long time ago but in our galaxy napisał(a):1. KimKolwiek - kimkolwiek jest, sądzę, że ma bogatą osobowość.
2. piotrek.gt - ciągle w rozjazdach. A to na Woodstocku, a to skacze na bungee, a to gra w paintball. Przyznam, że ja raczej nie korzystam z tego typu rozrywek.
3. Nook - bo muzyk to często ciekawa osoba jest. Chyba trzeba będzie się wybrać na jego występ na WOŚP
Twórca Roku:
1. zwieR.Z. -
The Breakthrough,
A Different Perspective,
Throw Off the Chains... Po prostu - genialne, klimatyczne, nastrojowe albumy i pojedyncze utwory.
2. Nook - za
The Face-Off, świetną płytkę z ciekawą muzyką elektroniczną.
3. L-Havoc - za przyzwoity teledysk do
Iridescent (technicznie wykonanie nie najlepsze, ale człowiek uczy się całe życie, a to był jej pierwszy klip) i w miarę udane próby literackie.
Spamer Roku:
1. ex aequo Mart/Anu - jeszcze trochę, a mnie przegonią

Nabijają średnio 23-25 postów dziennie, to jakaś masakra

.
2. Arti - faktycznie, jest wszędzie i wali bez opamiętania w Pogaduchach
3. Kozer - na razie jedyny, który przekroczył magiczną granicę 10.000 postów, ale jeśli Mart, Anu i Arti będą tacy aktywni jak do tej pory, to szybko do niego dołączą

Debiut Roku:
1. Mart - bardzo szybko stała się integralną częścią tego forum. Mam wrażenie, jakby była tu od zawsze

. Fajna, jak to mówi Mel, "ogarnięta" dziewczyna.
2. Anu - jw.
3. L-Havoc - mogę zacytować Mel?
pisze rzeczowo i zawsze na temat. Udziela się w bardziej ambitnych tematach niż "pogaduchy".
Najbardziej Irytujący Użytkownik
wstrzymam się od głosu, bo nikt mnie tu specjalnie nie irytuje, a poza tym nie chcę być wredny

EDIT
Najzabawniejszy Użytkownik:
1. kasiula - bo ma takie ironiczno-sarkastyczne poczucie humoru, które mi bardzo odpowiada.
2. zwieR.Z. - za fajne sygnaturki z Garfieldem.
3. Anu - bo zabawna jest
Szkoda, że nie można na Niqus, bo też bym ją tu wpisał. Przypomniałbym jej o naszym forum trochę wcześniej, gdybym wiedział, jak się sprawy mają :/