Głupi temat do śpiewania i głupi tytuł - co poradzić
Wokalnie Chester nie razi, muzyka w porządku - nie atakuje brutalnie delikatnych uszu fanów progresywnego rocka.
Tylko trochę nieoryginalne.

BARDZO głupi temat i BARDZO głupi tytuł - co poradzić (usunąć z płyty i dać Qwerty?).
Wokalnie Chester, ekhm, straaaasznie mocno razi, muzyka idiotyczna - atakuje brutalnie fanów czegokolwiek.
dream92 napisał(a):Wokalnie Chester, ekhm, straaaasznie mocno razi, muzyka idiotyczna - atakuje brutalnie fanów czegokolwiek.

dream92 napisał(a):Głupi temat do śpiewania i głupi tytuł - co poradzić. Wokalnie Chester nie razi, muzyka w porządku - nie atakuje brutalnie delikatnych uszu fanów progresywnego rocka. Tylko trochę nieoryginalne. Ocena 6/10.
dream92 napisał(a):Głupi temat do śpiewania i głupi tytuł - co poradzić.
kasiula napisał(a):Ładna melodia, ale tak ogólnie to ta pioseneczka nie pasuje mi trochę do LP...

Melliana napisał(a):Może to i nie jest najoryginalniejszy temat, ale i tak uważam,że podeszli do niego w całkiem ciekawy sposób (zawsze mogło być gorzej).
Może ten utwór z założenia miał być taki raczej lekki i przyjemny?
Melliana napisał(a):kasiula napisał(a):Ładna melodia, ale tak ogólnie to ta pioseneczka nie pasuje mi trochę do LP...
To samo sobie pomyślałam gdy usłyszał ją po raz pierwszy.
Właściwie to teraz dochodzę do wniosku,że jest ona moim zdaniem nawet bardziej w stylu DBS niż LP.

Borderland napisał(a):Moim zdaniem kawałek napewno nie jest nietrafiony bardziej niż Faint. Nie jest jakiś rewelacyjny, ale slucha się go nawet przyjemnie. Gdyby upchnąć tam Mike było by jednak dużo lepiej. 7-/10
Valentine's Day nie jest kiepskie dlatego, że jest powolne, a dlatego, że - głupio to zabrzmi - jest kiepskie.
to skoro jest taki kiepskie to dlaczego nikt nie zagłosował na "nie" ? ^^
Utwór nie jest godzien głosowania na niego. :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości