Ten gol Riisego to nic nadzwyczajnego.

Oj będę miał tutaj problemy..

bbartek napisał(a):Czemu problemy? Wreszcie jest kibic Chelsea. (wolę zdecydowanie Chelsea od Manchesteru ) Mamy na forum kibiców każdego klubu z Top 4

(wolę zdecydowanie Chelsea od Manchesteru)
Poza tym wole Chelsea od Liverpoolu![]()
![]()
.
A ja jestem za Lyonem,kibicuje im od 4 lat.
jedyny, który nie jest za Barceloną i Manchesterem. chwała Ci

MrPavvelo napisał(a):A ja jestem za Lyonem,kibicuje im od 4 lat.
MrPavvelo napisał(a):jedyny, który nie jest za Barceloną i Manchesterem. chwała Ci

damian376 napisał(a):Oj będę miał tutaj problemy.. bo ja kibicuję Chelsea Londyn od 2004 roku do tej pory.
Za co?? Za piłkarzy ,za herb.Oczywiście moi ulubieni piłkarze to Terry,Lampard i Drogba.
Blue is the colour.Football is the game.
Jak to jedyny? Przecież są tu jeszcze fani Chelsea, Liverpoolu i Arsenalu ;p
Mówi to kibic Milanu ^^
MrPavvelo napisał(a):jakby tak nagle jakieś np: FC Porto wygrało LM, to od razu Ci fani Barcelony i MU przeszliby na ich stronę. mówię, to po doświadczeniach z moimi znajomymi.

MrPavvelo napisał(a):a jakby tak nagle jakieś np: FC Porto wygrało LM, to od razu Ci fani Barcelony i MU przeszliby na ich stronę. mówię, to po doświadczeniach z moimi znajomymi.
krukovski napisał(a):A żebyście widzieli ile ludzi zniknęło ze strony http://www.devilpage.pl po odejściu C.Ronaldo

Metroseksalny gogus jeden
Moj kolega z klasy kibicowal Milanowi , bo tam gral Kaka , a potem przerzucil sie na Real .
a jak się dowiedziałem, że przechodzi do Chelsea, to byłem taki wkurzony jak nigdy.

Chyba nigdy tak w swoim życiu (co z tego, że krótkim) nie klnąłem

sochagol napisał(a):Niech Everton puści Jagiełkę bo mój Arsenal nie ma środkowych obrońców

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości