xD/niqus/ CHILL OUT, MAN.
GamGut napisał(a):Momentami kojarzy mi się z muzułmańskim muezinem wzywającym do modlitwy z minaretu

KimKolwiek napisał(a):"Try to catch up motherfucker!" - <3
KrOOq napisał(a):Miłość od pierwszego wejrzenia. Od razu pokochałem ten numer. Rap Mike'a jest wspaniały, refren piękny, a końcówka-znakomita. 10/10
GamGut napisał(a):Momentami kojarzy mi się z muzułmańskim muezinem wzywającym do modlitwy z minaretu (wieżyczka przy meczecie), chociaż mimo to jedna z lepszych na ATS'ie..

Kozer napisał(a):(co zauważyła Diablina)
Dead by linkin napisał(a):No i Mike pierwszy raz użył tu słowa "motherfucker".

No i Mike pierwszy raz użył tu słowa "motherfucker".

Headshot napisał(a):Lubie murzyńskie rytmy . Bardziej mi ta piosenka pasuje do Fort Minor .
KimKolwiek napisał(a):GamGut napisał(a):Momentami kojarzy mi się z muzułmańskim muezinem wzywającym do modlitwy z minaretu
poprawiłeś mi humor xDDD
KimKolwiek napisał(a):"aaaaaaaaa" nie wiem czyjego autorstwa - jakoś nie mogę utożsamić tego głosu z żadnym członkiem zespołu

To śpiewa większość członków zespołu ale zdecydowanie najbardziej słychać Mike'a. Tak czy inaczej to najbardziej mi się podoba z tej piosenki, bo lubię takie blisko wschodnie rytmy

***Kawałek który napędza coś plemiennego. Zdecydowanie najbardziej hip-hopowy utwór na tej płycie. Mike rapuje gęsto jak nigdy, pojawia się nawet groźne madafaka co zbliża go do swoich ziomali. A koncówka oddaje nam klimat ATS Całość jest jednak trochę monotonna.
LP fan napisał(a):Kawałek który napędza coś plemiennego. Zdecydowanie najbardziej hip-hopowy utwór na tej płycie. Mike rapuje gęsto jak nigdy, pojawia się nawet groźne madafaka co zbliża go do swoich ziomali. A koncówka oddaje nam klimat ATS Całość jest jednak trochę monotonna.
xD/niqus/ CHILL OUT, MAN.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości