*niepotrzebne skreślić i zaspamować tym skrzynkę moderatora
/niqus/ what?

fdfadadfad napisał(a):
Grandiose Insanity tak na wikipedii napisali,ze tak sie bedzie plyta lp nazywaz,ale pewnie niee
Nowy krążek LP ma się prawdopodobnie nazywać "Grandiose Insanity".

od kiedy Linkin Park gra pop rock? no podajcie choćby jedną piosenkę popową

bbartek napisał(a):od kiedy Linkin Park gra pop rock? no podajcie choćby jedną piosenkę popową
Jeśli chodzi o LP to Valentine's Day spokojnie można zaliczyć do popu (nawet sami Linkini mówili że jest to piosenka popowa).
no podajcie choćby jedną piosenkę popową, którą stworzył ten zespół rockowy, a przez niektórych nawet nazywany metalowy.
bo grają głównie cięższy rock.
dla którego można powiedzieć, że wikipedia nie daję prawidłowych wytłumaczeń to, to że Józef Stalin był premierem ZSRR.
'Cięższym rockiem' LP mogło być najwyżej za Hybrid Theory
Ludzie odmawiają nazywania Godsmack i Disturbed metalem, a Three Days Grace charakteryzują jako rock >.>
MrPavvelo napisał(a): od kiedy Linkin Park gra pop rock? no podajcie choćby jedną piosenkę popową, którą stworzył ten zespół rockowy, a przez niektórych nawet nazywany metalowy. nie ma. to po jakiego grzyba na wikipedii napisali, że LP to pop rock? aż tak zmienić brzmienie? z metalu do pop rocku? jeszcze nie słyszałem o takim zespole.
Valentine's Day to czysty pop..

zwieR.Z. napisał(a):Mam wrażenie, że niektórzy dzielą muzykę na dwa gatunki: metal (darcie ryja) i pop (cała reszta).

Valentine's Day to czysty pop..
Mam wrażenie, że niektórzy dzielą muzykę na dwa gatunki: metal (darcie ryja) i pop (cała reszta).
Mam wrażenie, że niektórzy dzielą muzykę na dwa gatunki: metal (darcie ryja) i pop (cała reszta).
Każdy z utworów grupy rozpoczyna się od stworzonego „elektronicznie” intro
DJ Hahn jest bardzo ważnym członkiem zespołu – tworzy aż 80% całej muzyki.
Brak natomiast znanych w świecie rockowym solówek gitarowych i perkusyjnych, co niektórzy uzasadniają niewielkimi umiejętnościami muzyków (na ostatniej płycie pojawiają się już jednak solówki gitarowe), inni zaś niechęcią do nich i próbą wyróżnienia się na scenie muzycznej
Sam zespół również utwory z płyty Hybrid Theory EP udostępnił za darmo w internecie, co doprowadziło do widocznego sukcesu tej płyty (diamentowa płyta).
Jakiś czas temu krążyła opinia, że Linkin Park jest zespołem chrześcijańskim (argumentacją było brak przekleństw w utworach i przeszłość Phoenixa, który grał w chrześcijańsko-punkowym zespole Tasty Snax). Grupa zaprzeczyła tym opiniom i brak przekleństw argumentowała chęcią przekazania prawdziwych emocji i tekstów trafiających do serca, a co najważniejsze, zespół składa się z osób o różnych wiarach. Poza tym płyta Collision Course na pewno chrześcijaństwo grupy przekreśla, ponieważ Jay-Z z pewnością od przekleństw nie stroni. I rzeczywiście, na ostatniej płycie grupy prawie co drugie słowo jest przekleństwem, co sprawiło, że nikt już nie pamięta o „grzecznych tekstach”. Poza tym warto także zaznaczyć, że płyta Mike’a The Rising Tied również zawiera wiele niecenzuralnych słów.
Wikipedia to nic w porównaniu z last.fm![]()
Sam zespół również utwory z płyty Hybrid Theory EP udostępnił za darmo w internecie, co doprowadziło do widocznego sukcesu tej płyty (diamentowa płyta).
Jakiś czas temu krążyła opinia, że Linkin Park jest zespołem chrześcijańskim (argumentacją było brak przekleństw w utworach i przeszłość Phoenixa, który grał w chrześcijańsko-punkowym zespole Tasty Snax). Grupa zaprzeczyła tym opiniom i brak przekleństw argumentowała chęcią przekazania prawdziwych emocji i tekstów trafiających do serca, a co najważniejsze, zespół składa się z osób o różnych wiarach. Poza tym płyta Collision Course na pewno chrześcijaństwo grupy przekreśla, ponieważ Jay-Z z pewnością od przekleństw nie stroni. I rzeczywiście, na ostatniej płycie grupy prawie co drugie słowo jest przekleństwem, co sprawiło, że nikt już nie pamięta o „grzecznych tekstach”. Poza tym warto także zaznaczyć, że płyta Mike’a The Rising Tied również zawiera wiele niecenzuralnych słów.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości