Dinnaroth napisał(a):Mówiłem to o Waiting To The End, a nie o WAK.
Nie wazne . Co LP to nie Bieber !
Dinnaroth napisał(a):Mówiłem to o Waiting To The End, a nie o WAK.

niqus napisał(a):KaT, wiedziałam, że znajdzie się ktoś, komu nie spodoba się fakt, że nie płaczemy z zachwytu nad każdym, choćby najmniejszym materiałem, stworzonym przez LP
podoba mi się w tej piosence niemal wszystko, jednak najbardziej kręcę nosem nad sposobem śpiewania Chestera
mocno i fajnie ale... czy to musi tak zalatywać reggae?
xlinkinparkfanx napisał(a):Jedyny kawałek który trzyma troszke starego klimatu.

a The Messenger?
Dla Kozera chodziło chyba o klimaty, jeszcze z przed LP, a z Grey Daze
Dead by linkin napisał(a):ze świetnie wplecioną mową bodajże M.L.Kinga.
piotrek.gt napisał(a):Czy ja wiem...może robię się zrzędliwy ale moim zdaniem piosenka ta jest zwyczajnie średnia. Według mnie niezbyt przypomina ona stylem kawałki z HT/Meteory ani Fort Minor tak jak dużo z was uważa. Bo rap Mike'a niby jest, ale jest on trochę bardziej agresywny i wolniejszy niż kiedyś przez co kojarzy mi się z tymi wszystkimi 'gangsterskimi' piosenkami. Chester wypada tutaj jeszcze gorzej, jego głos aż bije skomputeryzowaniem. Chociaż ciekawe mocne brzmienie i dobrze słyszalny wkład Joe'ego częściowo ratuje ten kawałek. Moja ocena: 6,5/10 ciut lepszy od The Catalyst.
Jeśli to będzie najlepszy utwór na ATS to mocno się zawiodę.

Czy ja wiem...może robię się zrzędliwy ale moim zdaniem piosenka ta jest zwyczajnie średnia. Według mnie niezbyt przypomina ona stylem kawałki z HT/Meteory ani Fort Minor tak jak dużo z was uważa. Bo rap Mike'a niby jest, ale jest on trochę bardziej agresywny i wolniejszy niż kiedyś przez co kojarzy mi się z tymi wszystkimi 'gangsterskimi' piosenkami. Chester wypada tutaj jeszcze gorzej, jego głos aż bije skomputeryzowaniem. Chociaż ciekawe mocne brzmienie i dobrze słyszalny wkład Joe'ego częściowo ratuje ten kawałek. Moja ocena: 6,5/10 ciut lepszy od The Catalyst.
Jeśli to będzie najlepszy utwór na ATS to mocno się zawiodę.
Dinnaroth napisał(a):No i jeszcze ten rap we fragmencie "front to the back [...]".... Boski!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości