kozer napisał(a):Może ktoś cos więcej powiedzieć o takich zamianach? I ew. o zamianach ról ;]

Robak napisał(a):a ja bym chciała to usłyszeć!

kolo10017 napisał(a):
"Hahn znany jest ze swojego sarkastycznego humoru podczas wywiadów. Umie również grać na gitarze i czasem wymieniał się z Bradem Delsonem podczas przypadkowych koncertów"
kolo10017 napisał(a):Coś wyczytałem![]()
"Hahn znany jest ze swojego sarkastycznego humoru podczas wywiadów. Umie również grać na gitarze i czasem wymieniał się z Bradem Delsonem podczas przypadkowych koncertów"

kronos1194 napisał(a):kolo10017 napisał(a):Coś wyczytałem![]()
Też gdzieś o tym czytałem

kronos1194 napisał(a):kolo10017 napisał(a): Coś wyczytałem
Też gdzieś o tym czytałem
Kozer napisał(a):dochodzi Phoenix na konsoli
Frycas napisał(a):Na zlocie LPU w Londynie zamiast Mike i Brada na akustyku mogli grać Joe i Pheonix . Fani by się chyba zdziwili

Melliana napisał(a):Ja staram się to wymazać z pamięci, a Ty mi o tym ciągle przypominasz.![]()
Melliana napisał(a):Mogli, ale nie zagrali.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości